woensdag 22 juni 2011

Meet my new agenda.

dit schooljaar is nog niet eens voorbij of ik hem mijn nieuwe agenda voor volgend jaar al aangeschaft, ik was altijd van de duurde agenda’s en die zijn natuurlijk altijd iets leuker dan de goedkopere vorig jaar maakte ik gebruik van een Hema agenda en alhoewel ik deze niet veel gebruikt heb vond ik het toch een leuke agenda, maar omdat ik volgend schooljaar stage ga lopen en daarna weer een half jaar school heb vind ik het toch wel belangrijk om een agenda te hebben.deze agenda komt bij de Bruna vandaan hij koste maar liefst €4,99 en dat voor een agenda met een harde kaft en een simpele binnenkant maar toch ben ik altijd wel van foto’s uitprinten en deze in mijn agenda plak dus eigenlijk is een duurde agenda voor mij niet nodig.zoals je kunt zien, is het maar een fraaie binnenkant maar met een aantal foto’s is dat al snel veranderd, vast zal ik nog wel een andere agenda tegen komen en misschien deze ook nog wel kopen en dan kan ik nog gaan kiezen ook maar deze agenda is dus te koop bij de Bruna voor €4,99.

8 opmerkingen:

 1. Het is altijd fijn alvast een agenda te halen. Vaak is het bij ons zó snel uitverkocht? Ik kies zelf eigenlijk al 3 jaar lang voor een foto-agenda van de hema maar deze is wel echt leuk! xox

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke! Ik moet je ook eerlijk bekennen dat ik mijn agenda dit jaar misschien wel een maandje heb gebruikt!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. cute :) agenda's are always a good thing
  share the feeling
  visit <3
  www.samecookiesdifferent.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kocht eerst ook altijd dure, leuke agenda's. Maar nu kijk ik eigenlijk bijna nooit meer in mijn agenda, dus vind dat niet echt nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het best een leuke agenda :)
  Ik koop er altijd 1, maar gebruik hem nooit.

  BeantwoordenVerwijderen