zaterdag 24 september 2011

Reinigingsproducten.

Ook ik verwijder natuurlijk elke avond mijn make-up ook al moet toegeven ik heb daar niet altijd zin in. As ik dan echt geen kracht en zin heb gebruik ik daarvoor reinigingsdoekjes, maar er zijn natuurlijk genoeg avonden waarop ik wel gewoon al mijn producten gebruik. Vandaag laat ik jullie deze producten zien en het lijkt mij dan ook leuk om van jullie te weten welke reinigingsproducten je eigenlijk allemaal gebruikt. Al mijn huidige producten zijn van het merk Nivea. Ik gebruik deze omdat ik, net als mijn moeder, een gevoelige huid heb en zij om deze reden voor Nivea-producten gekozen heeft. Als eerste gebruik ik de oogmake-up lotion. Eigenlijk had mijn moeder de verkeerde meegenomen, want deze is wel voor alle huidtypes. Maar ik blijk er gewoon tegen te kunnen dus waarom zou ik hem niet eerst opmaken. Na de oogmake-up lotion gebruik ik een reinigsmelk om de rest van mijn make-up op mijn gezicht te verwijderen. Met deze reinigingsmelk gaat dat prima en daarna gebruik ik nog een tonic, ook van nivea, die echt super fijn is.Natuurlijk als laatste nog een nachtcreme die ook nog eens tegen de puistjes is. Mijn gezicht wordt daar ook nog eens super zacht van, wat natuurlijk heel erg fijn is.

Welke reinigingsproducten gebruiken jullie ?
Liefs, Amy

6 opmerkingen:

 1. Wat een fijne producten. Ik gebruik voor mijn oogmakeup een lotion van Yves Rocher of Herome en voor mijn gezicht gebruik ik de reinigings milk van Nivea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die nachtcreme heb ik ook een poosje gebruikt. Inderdaad fijn!

  Ik gebruik een reinigingstonic van Essence. Oogreinigingstonic van de kruidvat en dat is het wel.

  Zo af en toe meng ik zeezout met water en doe dat op mijn gezicht met daarna nachtcreme. Dat wel na mijn bovenstaande reiningsmethode, haha.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijken mij een echt fijne producten. Ik gebruik een reinigingscrème van l'Oréal voor de droge en gevoelige huid en een oogmake-upremover van dezelfde lijn. En tot slot een dagcrème van Weleda, ook voor de gevoelige huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik dezelfde producten :) De eerste en de laatste en nog 2 andere dingen van nivea, superfijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de producten van nivea ook het fijnste.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen