zondag 4 september 2011

Pathe Unlimited Card - Augustus

Zoals veel van jullie al weten heb ik naast mijn verslaving van nagellak & make-up ook een verslaving voor films, wij hebben thuis een kast staan die best wel vol staat met mijn dvd's maar ik ga ook graag naar de bioscoop en sinds kort heb ik samen met mijn vriend een Pathé Unlimited kaart dus voor €19,- mag je onbeperkt naar de film zo ben ik vorige maand maar liefst naar zeven films geweest wat ik zonder die kaart echt nooit had gedaan, vandaag laat ik jullie de films zien waar ik in de maand Augustus naar toe ben geweest en als je geluk hebt draaien ze misschien nog wel.
inderdaad ik ben maar liefst twee keer naar Monte Carlo geweest, de eerste keer samen met mijn vriend hij wil nooit naar dit soort films maar omdat ik na blessure van de korfbal haast niet kon lopen gingen we naar deze film omdat ik hem zo graag wou zien, en een paar weken later ben ik er nog met een vriendin heen geweest het is echt een meiden film klik hier voor de trailer.Mr. Popper's Penguins naar deze film ging ik samen met een vriendin en mijn vriend ondanks ik de film nou niet echt wilde zien vond ik hem echt grappig echt zoveel pinguïns ik zou der gek van worden maar de film is echt heel erg grappig klik hier voor de trailer & ook ben ik volgens mij vorige week zaterdag naar Larry Crowne geweest een film waar ik niet veel van had gehoord of gezien maar toch echt een super leuke film was klik hier voor de trailer. Super 8 we gingen naar deze film omdat ik van een vriendin hoorde dat die best wel goed was, maar na deze film te hebben gezien vond ik hem best wel apart en valt het toch niet in het rijtje films dat ik zo nog een keer zou kijken de trailer kan je ook hier bekijken, en ja naar Bad Teacher zijn we natuurlijk ook geweest als je van Cameron Diaz en Justin Timberlake & komedie houd is dit wel de perfecte film ik heb me soms echt rot gelachen en natuurlijk kun je de trailer ook hier bekijkenja als je van the hangover houd dan vind je deze film ook geweldig namelijk Horrible Bosses, want volgens mij is het van de zelfde maker en speelt er volgens mij ook nog een speler in die ook in the hangover speelt maar dat weet ik niet zeker, het is in ieder geval wel een film waar je heel de tijd in een deuk ligt je kan de trailer hier bekijken.

heb jij een van deze films gezien ?

Liefs, Amy

6 opmerkingen:

 1. Mr. Popper's Penguins die moet ik ook gewoon nog een keer zien! Handig dat je een onbeperkte kaart hebt zeg!:)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig. De bios bij ons in de buurt heeft niet zo'n kaart. Echt zo jammer. Maar eens een voorstel in de suggestie box mikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is zo handig, wat een leuke films allemaal. Ik moet echt eens weer naar de bioscoop.
  Liefs,x xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, Horrible Bosses is echt geweldig! Ik heb kei hard zitten lachen bij die film.

  Een shopverbod tot oktober.... Ik leef met je mee.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben helemaal niet van de bios, maar zo'n unlimited kaart vind ik superhandig. Vooral in de wintermaanden kan dit ideaal zijn. Heel erg bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg, maar de film ken ik niet.

  Groetjes

  http://elinedumonghphotography@blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen