donderdag 3 mei 2012

Essence | Get Big Lashes - Volume Curl & Boost Mascara

Deze twee mascara's kocht ik enkele weken geleden, na een aantal keer gebruik was ik er totaal niet tevreden over. Toch had ik ze niet weggegooid maar gewoon in een bakje met make-up wat ik haast niet gebruik. Tot vorige week, toen kwam ik een review tegen op een blog. Ik natuurlijk helemaal geirriteerd waarom de mascara's bij haar wel bevielen en bij mij niet. De reden om ze maar weer eens te voorschijn te halen en ze weer te gaan gebruiken. En met succes, ik ben er op het moment helemaal weg van! 
Als ik mijn mascara ga aanbrengen begin ik met de 'Volume Curl' mascara. Deze zorgt er voor dat je wimpers een mooie krul krijgen. En al een klein beetje volume. Het enigste nadeel vind ik, dat het borsteltje misschien toch wel een beetje te groot en dik is .. ik kan soms onhandig zijn met mascara's.
Daarna om de volume op mijn wimpers te krijgen, gebruik ik deze mascara de 'Volume Boost'.
En hij geeft zeker weten volume aan mijn wimpers na de curl mascara! Hoewel dit borsteltje ook echt heel erg dik is vind ik deze wel een stuk fijner werken dan het vorige borsteltje.
Het fijne aan de macara's is dat ze echt heel erg snel opdrogen, dus je hoeft het niezen niet in te houden haha! En voor deze topper telde ik maar €2,29 per stuk neer! Echt een koopje dus.

Liefs, Amy

10 opmerkingen:

  1. Niet alle mascara's werken bij iedereen hetzelfde, omdat iedereen andere wimpers heeft :) Maar mooi dat ze nu wel werken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb ze ook geprobeerd maar bij mij zag het er helaas niet mooi uit :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ze nog niet geprobeerd haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ziet er goed uit bij je! ik ben wel tevreden met mijn mascara, ik heb 3d lashes van l'oreal. beetje plakkerig, maar je wimpers gaan er wel mooi van krullen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het jouw wimpers een mooi effect geven.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb die rechter ook gisteren gekocht! Toevallig.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb nu de falsh lash van l'oreal, maar heb ook een van essence gehad die fijn was!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb een vraagje, blijft deze mascara goed zitten een hele dag terwijl je bevooorbeeld werkt ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mij blijft hij prima zitten! 's avonds is heel mijn watten schijfje zwart als ik mijn mascara eraf ga halen! dus een prima mascara.

      Verwijderen