vrijdag 4 mei 2012

Lush Lemony Flutter | Two Weeks Later

Een aantal weken geleden kocht ik de Lemony Flutter, dit is ook mijn allereerste Lush product. Ik had gezegd dat ik een aantal weken zou wachten, tot het vertellen wat ik er van vind. Er zijn inmiddels twee weken voorbij gevlogen .. en ik ben verliefd. Na dag een wist ik dat dit echt het product was voor mijn nagelriemen. Het mag dan wel €9.95 kosten maar je doet er wel een jaar mee. Wil jij weten wat ik er van vind ? Lees dan snel verder

Ja zo zagen mijn nagelriemen eruit voordat ik Lemony Flutter ging gebruiken. Big drama dus als zeg ik het zelf, ik was er echt totaal niet blij mee. Veel creme's heb ik in mijn handen gehad en gebruikt maar niks werkte. Natuurlijk had ik allang van Lemony Flutter gehoord, maar die prijs hield me iedere keer tegen. Tot twee weken geleden, eindelijk de knoop doorgehakt ik moest & zou Lemony Flutter hebben.
Dezelfde hand, alleen twee weken later. Oke het heeft geen twee weken geduurd voordat mijn nagelriemen er zo uit zagen! Binnen twee dagen zag het er al zo uit, geweldig toch? Ik ben er in ieder geval helemaal weg van.
Iedere keer weer als ik hem open maak, heb ik het gevoel dat hij al bijna voor de helft leeg is. Maar als hij dan open is zie je dat de helft er nog niet eens uit is. Maar omdat ik hem zo vaak gebruik, heb ik het gevoel dat ik hem echt al voor de helft leeg hem gemaakt.

Lemony Flutter is te koop bij Lush voor €9,95 of in hun webshop.
Liefs, Amy

10 opmerkingen:

 1. het lijkt me echt een heerlijk product! misschien dat ik hem ook ga halen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit!! Hij is zo fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik de mijne sinds augustus al iedere dag en er is nog bijna niets uit. Ik vind het echt een super product!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een verschil, het is ook mijn favoriet.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook een heel fijn product, gaat nog wel jaren mee denk ik haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook, hij is idd zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, wat een verschil! Misschien toch maar eens gaan aanschaffen!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen