woensdag 23 mei 2012

Question | Wat zou jij kopen ?


Over iets meer dan een maandje ben ik jarig. Omdat ik van The Body Shop een Love Your Body kaart heb, mag ik in de maand van mijn verjaardag een cadeautje van €10,- uitzoeken. Ik vind het natuurlijk niet erg om er zelf nog wat geld bij te leggen. Maar The Body Shop heeft zoveel heerlijke producten dat ik niet echt weet wat ik moet kiezen. Ik wil niet iets zoals een showergel of body lotion, maar iets wat je er normaal niet snel zou kopen. Nu lijkt het me leuk om van jullie te weten, wat jij zou kopen als je iets mag uitzoeken van €10,- en het geen probleem vind om er zelf nog iets bij te leggen.

Welk product van The Body Shop raad jij mij aan, om uit te zoeken voor €10,- ?'

Liefs, Amy

6 opmerkingen:

 1. Zoals je zelf al zegt, TBS heeft zoveel lekkers. Parfum, bodylotion / scrubs / butter. Poeh, moeilijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een van de zomergeurtjes zou een goede keus zijn! Ik ben zelf ook jarig volgende maand en ik denk dat ik voor een van de nieuwe beautifying oils ga, aangezien deze voor huid en haar te gebruiken zijn! Dan hoef je niet bij te leggen though, maar ik ben er erg benieuwd naar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. een heerlijke bodyscrub die lekker ruikt! genieten! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat toevallig. Ik ga mijn moeders kaart sneeken en dan voor haar wat halen (ze is vergeten dat ze die kaart heeft volgens mij haha). En ik weet ook niet wat ik zou moeten kopen. :( Ik denk toch wel dat ik ga voor de bodybutter. Ik zat ook te denken aan die beautifying oils maar ik las daar een negatief review over.. ben alleen toch wel nieuwswgierig. mmm :$

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De showergels, die zijn echt heerlijk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen