donderdag 24 mei 2012

Hema | Scrub Cream & Nachtcrème

Ik ging naar de Hema om mijn favoriete gezichtsscrub te halen, maar kwam niet alleen met die scrub naar buiten. Ik was namelijk ook een beetje opzoek naar een nachtcrème, gewoon om het eens uit te proberen. Natuurlijk heb je bij de Kruidvat bijvoorbeeld meer keuzen, maar ik had geen zin om daar ook nog heen te lopen. Dus nam ik er een van de Hema mee.

 Vorig jaar Augustus kocht ik deze scrub cream voor je gezicht ook al, ik heb er tot vorige week mee gedaan. Dus bijna ruim een half jaar, met 100ML. Op de verpaking staat dan ook dat je de scrub maar 1-2 keer per week mag gebruiken. Ik ga er niet lang over door, deze scrub cream is gewoon een favoriet van mij! Hij kost ook maar €2,50.
De nachtcreme heeft echt een geurtje van zalfjes die je van de dokter krijgt. Niet heel erg fijn dus, maar goed je slaapt 's nachts toch. Ik ben hem nu druk aan het uittesten dus heel veel kan ik er nog niet over zeggen. Hij maakt in ieder geval wel mijn gezicht heel erg zacht. Hij is te koop voor €5,99 bij de Hema

Gebruik jij eens van deze producten?
Liefs, Amy

4 opmerkingen:

 1. Die Scrub cream is zó fijn! Heb ik ook een tijd lang gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb ook de scrub van de hema, die is echt fijn! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat toevallig ik wou binnenkort weer een scrub kopen. Even bij de Hema langs zoefen dus. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee, maar ik heb er wel over nagedacht om een nachtcrème te kopen van de Hema. Nu ben ik dus benieuwd naar wat jij ervan vindt. Ik hoop op een review!

  BeantwoordenVerwijderen