zondag 20 mei 2012

Essence | My Skin

Essence My Skin, een lijn waar ik zelf nog niet echt kennis mee had gemaakt. Ik had er natuurlijk al wel een aantal dingen over gelezen. Nooit dat ik er producten van kocht, tot afgelopen week. Ik was opzoek naar een dagcrème, die iets goedkoper zou zijn dan mijn Nivea dagcrème gewoon om te proberen. Ook zocht ik een nieuwe cleasing cream, die van Nivea is bijna op dus ging ik opzoek naar een goedkopere variant. Ik kwam thuis met deze twee producten van Essence, My Skin

Intensively Caring Cream
Ten eerste vind ik de verpaking echt al heel erg vrolijk. Het is echt wel een verpaking die ik bij Essence vind passen. Maar goed het gaat natuurlijk om de crème, die overings heerlijk ruikt. De geur van granaatappel & bamboe, ja ik weet dus niet hoe die twee dingen ruiken maar blijkbaar dus zo als de crème ruikt. Essence zegt zelf over het product: '' Deze rijke en intensieve crème is speciaal ontwikkeld voor de drogere huid. De waardevolle, actieve ingrediënten, verrijkt met granaatappel & bamboe. Geven de huid een vochtboost gedurende 24, waardoor deze zacht, glad en prachtig stralend blijft. '' 
Of dit ook echt zo is ben ik nu aan het testen, ik heb de crème nu een keer gebruikt. Maar ik kan wel zeggen dat mijn huid er inderdaad zacht van werd. Verder durf ik er nog niet veel over te zeggen. Maar ik heb zeker positieve dingen over deze crème gelezen, waar ik waarschijnlijk snel genoeg ook zelf achter zal gaan komen. De crème is te koop bij Kruidvat & Trekpleister voor €1,99.
4 in 1 Cleasing Cream
Cleasing Creams daar zijn der zoveel van, dat ik haast niet kon kiezen. Toch ben ik maar voor een budget cleasing cream gegaan. Net zoals de crème is deze verpakking ook heel erg vrolijk. En ruikt precies hetzelfde als de crème. Wat Essence zelf over dit product te zeggen heeft: '' Reiging, peeling en een masker in een. Een echte multitasker voor een zachte, stralende huid. De rijke formule met de kostbare actieve ingrediënten van granaatappel en bamboe reinigt, verfijnt en matteert de huid langdurig. En hydrateert de huid intensief. ''
Ik ben benieuwd, heb het product nog niet uitgeprobeerd maar dat ga ik zeker snel doen. En als het niet bevalt heb ik geen bakken met geld voor neergeteld maar namelijk €1,99. Een leuk prijsje om zulk soort spulletjes uit te proberen.

Zijn jullie bekend met deze producten?
Liefs, Amy

13 opmerkingen:

 1. ik ken ze wel, maar heb ze niet!
  ben wel benieuwd. xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken ze ook, ik heb alleen de dagcrème ervan, maar op de één of andere manier vond ik hem niet zo prettig door die kleine glittertjes die er in zaten, hihi. Verder inderdaad leuke verpakkingen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ze in de blauwe versie, maar die vond ik niet zo omdat de dagcreme ontzettend glitterde, ben benieuwd naar deze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken ze nog niet, maar ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die Intensively Caring cream heb ik ook. Vind ik wel prima. Ben benieuwd wat jij ervan gaat vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende het nog niet, lijken me fijne producten. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende ze nog niet, maar het lijkt me wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De cleansing cream gebruik ik al een hele tijd, vind het heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die cream is heel heftig! mijn huid deed redelijk pijn en was rood, maar hij doet zn werk wel! Dit was toen ik hem als masker gebruikte.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh ik ben hier wel heel benieuwd naar ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De cleasing cream prikt echt heel erg bij mij! De crème heb ik ook en deze vind ik wel prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil dit ook al een hele tijd gaan testen, maar elke keer koop ik 't maar niet. Toch maar eens kopen als deze producten in de actie zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk, de caring cream vind ik naar meerdere keren gebruik nog steeds fijn. De cleansing cream prikt bij mij

  BeantwoordenVerwijderen