maandag 7 mei 2012

Blogger Of The Month | Marieke

Een nieuwe maand dus ook een nieuwe 'Blogger Of The Month' . En deze maand is dat Marieke van Fanilla, een blog met veel verschillende onderwerpen zoals; fashion, beauty & lifestyle. Ik lees haar artikelen altijd met heel veel plezier en weet zeker dat jullie dat ook zouden doen! Dus als je haar nog niet volgt zou ik dat zeker doen.


Waarom ben je begonnen met bloggen?
Eigenlijk heb ik altijd al iets gehad met bloggen en stukjes schrijven. Op de basisschool had ik samen met een vriendin mijn eigen tijdschrift. We gaven dit elke maand uit en brachten het vervolgens rond bij onze abonnees. Op de middelbare school ben ik hiermee gestopt, maar na een paar jaar kreeg ik toch weer zin om stukjes te schrijven. Daarom begon ik met Fanilla! Inmiddels blog ik bijna twee jaar en ik vind het nog steeds geweldig om te doen.

Wat vind je het leukst om over te bloggen?
Veel mensen kiezen voor beauty óf voor fashion. Ik vind het allebei even leuk! Verder schrijf ik ook persoonlijkere artikelen. Ik heb dus een brede interesse, maar natuurlijk heb ik wel een aantal favoriete ‘rubrieken’. Zo laat ik graag outfits zien, maak ik graag nail-arts en hou ik van recepten en filmpjes.

Welke make-up gebruik je sowieso elke dag?
Mascara en oogpotlood gebruik ik eigenlijk altijd. Tot voor kort gebruikte ik ook elke dag wenkbrauwpoeder, maar nu ik mijn wenkbrauwen heb laten verven is dat niet meer nodig! Op dagen dat ik wat meer tijd besteed aan make-up experimenteer ik graag met bijvoorbeeld oogschaduw.

Wat voor kleding draag je het liefst?
Dat hangt een beetje van mijn stemming af. Als ik tijd en zin heb zoek ik maar al te graag een leuke outfit uit. Het liefst draag ik high waisted shorts. Die zitten lekker en zijn goed te combineren!

Bij welke winkels koop jij het liefst je kleding?
Ik hou van redelijk onbekende, het liefst buitenlandse winkels. Dan weet je zeker dat je niet dezelfde kleding aanhebt als alle andere mensen in je omgeving. Voorbeelden daarvan zijn de Lefties en de Blanco. Ook hou ik ervan om eens in de zoveel tijd los te gaan bij de Primark. Als laatste kom ik ook wel eens bij vintage winkeltjes. Ik hou ervan om daar leuke kleding voor heel weinig geld tussen de rekken te vinden!

Wat voor blogs kijk jij zeker elke dag?
De lijst met blogs die ik volg raakt steeds voller en de blogs die ik dagelijks bezoek kan ik ook niet meer op één hand tellen. Ik volg veel verschillende blogs. Zo ben ik fan van Zweedse modeblogs, maar lees ik net zo graag Nederlandse beautyblogs. Echte favorieten heb ik dus niet!



Liefs, Amy

13 opmerkingen:

 1. super leuk om te lezen! ik volg haar blog elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende haar al, maar ze heeft een leuke blog indeed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog heeft ze, ik ken haar nog niet, ik ga zeker eens een kijkje nemen.

  Oh, en ik heb trouwens je give-away gewonen! Echt super leuk, alleen heb ik nog geen mailtje ontvangen. Mijn e-mail adres is veere_lendering@live.nl Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt niet, had je zaterdag al gemaild! Heb hem net even opnieuw verzonden..

   Verwijderen
 4. Leuke outfit heeft ze aan op die foto! Ik ga zeker even kijken. Leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Volgens mij volg ik haar nog niet, eens even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ehm, ligt het nou aan mij of staat haar adres er nergens in? Weet wel nu hoe d'r blog heet, maar niet of dat blogger, blogspot, wordpress, etc is. Misschien handig om te vermelden. Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haar blog kun je vinden, door op de naam van haar blog te klikken boven in het artikel .. ''En deze maand is dat Marieke van Fanilla '' Door op Fanilla te klikken dus :)

   Verwijderen
 7. wat leuk om te lezen. Zelf volg ik haar ook al heel lang.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super, echt heel leuk & dankjewel :D Ik plaats het morgen op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, ik keek laatst ook eens op haar blog en hij is leuk!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk, ik ga meteen haar blog is bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Had haar blog al eens vaker gezien en blijf het een hele leuke blog vinden!

  BeantwoordenVerwijderen