vrijdag 11 mei 2012

Favourite | Mascara's At The Moment

Deze twee mascara's hebben jullie eerder in twee verschillende shoplogs voorbij zien komen. De mascara van Rimmel London gebruikte ik niet omdat ik totaal niet overweg kon met het borsteltje. De mascara van Gosh kocht ik vorige week, en het borsteltje daar van .. ik moest er eerst om lachen toen ik het zag. Persoonlijk vind ik hem heel erg apart, maar om een lang verhaal kort te maken ik gebruik deze twee mascara's op het moment samen en ik ben verliefd op alle twee.


Jullie moeten toegeven, het borsteltje van deze mascara zie je niet vaak voorkomen. Tenminste ik helemaal niet! Maar hij geeft wel een mooie krul aan je wimpers en dat met zo'n borsteltje. Er is zelf al een beetje volume te zien aan je wimpers na het gebruiken van deze mascara. Of deze mascara nu uit het assortiment gaat weet ik niet, want ik haalde hem namelijk uit een kortingsbak voor €2,50.
De nieuwe mascarah van Rimmel London: Scandeleyes, zoals in elke reclame zien hiermee de wimpers van de modellen er prachtig uit. Omdat ik er zoveel goeds over had gelezen op verschillende blogs besloot ik hem mee te nemen tijdens de Kruidvat 1+1 gratis actie. Thuis ging ik hem natuurlijk gelijk proberen, maar ik ben zo onhandig met grote borsteltjes dat ik er een paar weken later pas aardig mee kan werken. Van deze mascara krijgen mijn wimpers echt volume, ik ben blij! De mascara is te koop voor €11,99.
Het resultaat van deze twee mascara's samen te gebruiken. Ik krijg er best wel lange wimpers van als ik het zo terug zie op een foto. Wat denken jullie ?

Liefs, Amy

10 opmerkingen:

 1. Mooi resultaat! Vooral die Scandal Eyes mascara lijkt me erg fijn! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die van gosh heel erg fijn.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Scandeleyes mascara ziet er fijn uit! En wat een koopje die gosh mascara, maar €2,50 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi resultaat! En dat borsteltje van Gosh, hahaha ziet er inderdaad grappig uit! Maar wel leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad: lange wimpers me die combi! :D

  BeantwoordenVerwijderen