maandag 14 mei 2012

Catrice | Revoltaire Lipsticks

Toen deze limited edition van Catrice uitkwam, namelijk Revoltaire wilde ik in ieder geval de blush hebben. Maar natuurlijk was deze al uitverkocht, ook al gaan hier normaal de limited editions helemaal niet snel. Maar goed toen ik eenmaal voor het schap stond, vond ik de lipsticks ook wel heel erg mooi. Ik had er al een aantal voorbij zien komen op verschillende beautyblogs. Ik nam er twee mee omdat ik de keuze tussen twee echt niet kon maken.


Colour Bomb, een prachtige donker roze kleur. Eerst twijfelde ik of ik deze wel echt zou gaan dragen, maar na een swatch op mijn hand wist ik het zeker. Deze lipstick moest en zou ik hebben. Wat een leuk effect geeft aan de lipsticks is dat ze matt zijn, ik hou van matte make-up spulletjes. Behalve oogschaduw, maar nagellak daar in tegen vind ik ook erg leuk als het matt is.
Ik hou van nude lipsticks, dus nam ik ook Nude Alarm mee naar huis. Ook deze lipstick is matt, maar om eerlijk te zijn ben ik niet helemaal weg van deze. Het lijkt wel of hij heel erg in de lijntjes van je lippen trekt, en dekt gewoon niet volledig. Persoonlijk vind ik The Nuder The Better van Catrice beter en daar heeft de kleur van deze lipstick wel iets van weg.
Geen swatches op de lippen, helaas zitten mijn lippen op het moment vol velletjes. Ik baaal! Maar goed waarschijnlijk hebben jullie ze vast wel ergens anders al gezien.

Wat vinden jullie van de lipsticks?
Liefs, Amy

5 opmerkingen:

 1. Heb deze beide ook. Colour Bomb vind ik geweldig! Ik hou wel van zulk soort felle tinten. Nude Alarm staat me dan weer helemaal niet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Colour bomb heb ik ook. Echt een mooie lipstick.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooie lipsticks! Ik ben alleen niet zo fan van lipstick, haha. De blush heb ik wel. :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Colour Bomb heb ik ook, heb ook de rode.

  BeantwoordenVerwijderen