woensdag 9 mei 2012

Shoplog | Kruidvat + Ebay


Eigenlijk is het meer een collective haul, want ik kocht het niet allemaal in een keer. Het is voor het eerst dat ik een keer naar het Kruidvat ging en alleen spullen kocht die ik echt nodig had. Alleen de mascara kwam in de dag daarvoor tegen in een kortingsbak maar mascara's kun je ook nooit genoeg hebben. En de nagel wielen bestelde mijn vriend voor me op Ebay.

De nail polish remover had ik nodig, en bij het Kruidvat was er een actie ''1+1 gratis alles voor je nagels''. Nagellak had ik al genoeg er daar kwam ik dus ook niet voor maar gewoon voor de removers. De remover van de Kruidvat heb ik al vaker gehad, maar die van Essence niet dus die nam ik mee om ook eens te proberen. De remover van Kruidvat kost geloof ik €1,29 en die van Essence betaalde ik maar €0,89 cent voor maar bij het schap stond op het kaartje €1,24. De nagel wielen die wilde ik al zolang, en een tijdje geleden bestelde ik ze op Ebay bij deze verkoper. Ik kreeg er 5 voor ongeveer omgerekend €1,50 denk ik.
De mascara van Gosh vond ik in een kortingsbak nog helemaal netjes verpakt, dus echt niemand heeft hem eerder gebruikt. Hij koste me maar €2,50 koopje toch voor een Gosh mascara, ik ben hem op het moment aan het testen dus jullie zullen snel genoeg horen wat ik er van vind. Het pincet kocht ik ook omdat ik mijn eigen pincet ineens kwijt ben? Ja het heeft pootjes gekregen blijkbaar. Ik nam dit pincet mee voor €1,79.

Liefs, Amy

12 opmerkingen:

 1. Leuke dingetjes heb je geshopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke aankoopjes! En die nagellakremover van de kruidvat, is dat die ene met zo'n drukpompje? Die heb ik ook! Die is zooo fijn haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes!

  PS: wordt de winnaar van de give-away gemaild? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De mascara van gosh heb ik ook. Echt een van mijn favoriete.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke shoplog! Die essence nagellak remover wil ik ook wel eens testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke dingetjes gekocht hoor, zulke nagelwielen lijken mij ook wel handig.
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen