zaterdag 19 mei 2012

The Body Shop | Peppermint Intensive Foot Rescue

De zomer komt er aan dus mijn voeten moeten er ook weer goed uit zien. Vorige week ging ik opzoek naar een product die mijn voetjes lekker glad zou maken. Ik kwam uiteindelijk bij The Body Shop, wist niet dat ze daar een speciale 'lijn' voor hadden. Maar om nu gelijk een grote pot mee te nemen, vond ik teveel van het goede. Toch omdat ik het gewoon wil uitproberen, nam ik een kleine versie mee.
Voor dit potje van 50ML betaalde ik €5, wat niet echt een slecht prijsje is om iets uit te proberen. Op de verpakking staat dat je deze creme twee keer per week mag aanbrengen op je voeten. De verkoopster zei daarin tegen dat ik hem wel twee keer per dag mocht gebruiken. 
De creme is roze en ruikt naar pepermunt. Persoonlijk vind ik het echt een heerlijke frisse geur voor een voetencreme. De creme smeert erg fijn uit, en je voeten zijn daarna zijde zacht. En dat is niet voor vijf minuten maar nee zelf twee dagen later zijn ze nog heel erg zacht. Wat bij bedreft een fijn product, als dit potje leeg is ga ik hem zeker nog een keer kopen. En wie weet wel de grotere variant van €11,- maar dat zie ik dan wel. 

Liefs, Amy

10 opmerkingen:

 1. oeh, lijkt me wel erg lekker/fijn.! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit lijkt me een erg fijn product! Misschien dat ik ook wel een mini wil om het uit te proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb hem ook en hij is zo fijn! ik moet hem snel weer eens uit de kast halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lijkt me heel fijn, ik hou wel van pepermunt. Ik heb thuis ook best veel producten van de bodyshop liggen dus deze ga ik zeker een keertje halen. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me fijn! Zeker door die pepermunt geur, lekker fris!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me heerlijk! De pepermunt geur is lekker fris voor je voeten. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze heb ik ook, echt een fijn product.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker! Ik ben dol op TBS en peppermint geur.
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen