dinsdag 11 oktober 2011

Blogger Of The Month; Bernadet


Vandaag weer een nieuwe blogger of the month: Bernadet van Glorious Ladies, een blog die ze samen met Lotte heeft. Ik volg hun blog eigenlijk al sinds ik mijn eigen blog heb en ik vind hun manier van schrijven is erg fijn om te lezen. Ze zijn ook echt eerlijk over de producten, ze vertellen altijd wat ze er nu eigenlijk echt van vinden. Vandaag leren jullie haar misschien wel een beetje beter kennen.

Waarom ben je begonnen met bloggen ?Ik schreef als klein meisje altijd verhaaltjes op in een schriftje en toen ik de kans kreeg om samen met Lotte te gaan bloggen heb ik die gegrepen. Het schrijven is echt iets wat me tot rust brengt na een lange dag school of stage.
Wat vind je het leukst om over te bloggen ?
Persoonlijke verhalen en reviews. Ik vind het erg leuk om mijn persoonlijke ervaringen in mijn leven te delen met de lezeressen. Maar ook om de producten lekker lang te testen en dan te vertellen wat ik er nou echt van vind.

Hoeveel euro per maand geef je uit aan make-up?Hangt er heel erg van af. Soms zie ik van alles staan maar koop ik uiteindelijk niks. En soms loop ik voor de verveling even de winkel in en kom ik eruit met een buit van 10-20 euro. Ik ben een budget-beautylover dus de merken van Catrice en Essence zitten vaak in het tasje.

Wat voor make-up heb je het meest in je stash ?
Catrice. Ik heb heel veel nagellak van het merk maar ook mascara en oogschaduw, lipproducten en LE’s. Daarna volgen de merken Essence, Maybelinne, Rimmel en O.P.I denk ik wel.

Welke make-up gebruik je sowieso elke dag ?Sowieso elke dag, mascara en een lipproduct. Als ik veel tijd heb dan draag ik ook foundation en een poeder om het te matteren, een oogschaduwbasis en oogschaduw.

Wat voor blogs kijk jij zeker elke dag ?Ik kijk de grote blogs like, veracamilla.nl, beautylab.nl, misslipgloss.nl en beautygloss.nl sowieso elke dag. Daarnaast whatabeauty.nl, beautybeforebreakfast.blogspot.com , madamlotte.nl en sillysilsil.blogspot.com
Onder de kleinere blogs kijk ik sowieso elke dag: Believer, lifestyle spot, Pretty Briljant en Unique Style. En natuurlijk me eigen blog GloriousLadies.

Wil jij de volgende blogger of the month zijn? Laat dan een comment achter
Liefs, Amy

7 opmerkingen: