donderdag 6 oktober 2011

Favorieten September

Het is inmiddels alweer oktober en ik heb voor jullie nog een aantal favorieten van vorige maand die ik vandaag nog even aan jullie ga laten zien. Zoals je wel kunt zien zijn het veel nagel producten en producten van maar twee merken namelijk; Essence & Sephora. Maar goed ik vind ze gewoon fijn en waarschijnlijk hebben jullie alle producten al voorbij zien komen.Essence – Nail Care Balm
Mijn nagelriemen zagen er deze maand echt niet uit, dus heb ik weer even de nail care balm tevoorschijn gehaald zodat zeer weer wat beter uit zouden gaan zien. Dit potje is te koop bij de Kruidvat.

Kruidvat – Nail Oil
Voordat ik mijn Nail Care Balm gebruikte smeerde ik eerst de nail oil op mijn vingers en natuurlijk ook op mijn nagelriemen, en nu .. zien mijn nagels er een stuk beter uit gelukkig. Echt een aanrader dus voor maar ongeveer €3,-
Sephora - Express Nail Polish Remover
Ja inderdaad hier stond een tijdje geleden al een review over online, dus als je nog even wil terug lezen wat het nu echt voor product is kan je dat hier doen. Ik heb echt geen spijt dat ik een iets duurde remover gekocht heb dan normaal.
Sephora – Mascara
Deze mascara kocht ik niet zo heel lang geleden en sinds het moment dat ik hem voor de eerst gebruikte ben ik er al zo’n fan van dat ik hem denk ik tijdens de volgende actie van de sephora nog een keer ga kopen. Want ik betaal er liever niet de volle prijs voor.

Sephora – Smoothing Primer
Als laatste nog een primer voor onder je make-up. Ja eigenlijk heb ik hier niet veel over te zeggen alleen dat die mijn gezicht er heel erg zacht maakt & mijn make-up inderdaad heel de dag blijft zitten. Zoals die dus zou moeten natuurlijk.

Ik heb besloten om het maar kort te houden want van de meeste dingen hebben jullie al een review kunnen lezen, maar toch wilde ik mijn favorieten met jullie delen.

Liefs, Amy

8 opmerkingen:

 1. Dit zijn echt fijne producten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijken me echt heel erg fijne producten. Vooral de nagellak remover.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me hele fijna producten, vooral die van sephora. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmm ik moet misschien ook die nail oil gaan gebruiken...lijkt me wel wat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke favorieten! De nail care balm van Essence heb ik ook! Welke vind je fijner werken, de balm van Essence of die olie van Kruidvat?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige spulletjes! Mijn nagels zien er nooit normaal uit.. werkt dat olie echt goed?

  BeantwoordenVerwijderen