zondag 9 oktober 2011

Make-up Organizer

Een tijdje geleden konden jullie in mijn make-up stash filmpje al zien waarin ik mijn make-up bewaarde. Toen vertelde ik al dat ik het eigenlijk geen handige manier vond en snel iets anders wilde.
Op veel beauty blogs kon je de make-up organizer van de action al bewonder, dus ik heb hem dan ook maar gekocht. De prijs was maar liefst €2,59, dat had ik wel over voor het nieuwe opbergsysteem van mijn make-up. Ik heb er meer een everyday bakje van gemaakt, alleen de oogschaduw gebruik ik niet elke dag dus die heb ik in een ander bakje gedaan.
Lang zal ik niet over het make-up bakje doorgaan, want jullie hebben hem vast al eens voorbij zien komen. Het is ook weer zo saai als ik dan alles opnieuw uitgebreid ga uitleggen.
Mijn oogschaduw bewaar ik in een bakje die ik ooit voor mijn verjaardag heb gehad. Er zaten toen allemaal douch spullen in, maar nu stond deze leeg in mijn kast en gebruik ik hem dus nu mooi om overige spulletjes in te bewaren.
Waar bewaren jullie je make-up in ?

Liefs, Amy

9 opmerkingen:

 1. Ja, die heb ik ook gekocht! Maar meer voor oogschaduws en zo denk ik.
  Mijn dagelijkse make-up (wimpenkruller, mascara, oogpotlood, wenkbrauwborsteltje) heb ik in een bakje onder de spiegel in de badkamer. Dat vind ik wel zo handig. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem ook maar ik doe er mijn schrijfwaren en haaknaalden in. Voor mijn everyday spulletjes heb ik een bakje van Ebay gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat bakje is zo handig, daar kun je mooi alles in kwijt. Ik heb ook zoiets.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super leuk dat je hier een post over hebt gemaakt want ik wil nu het liefst naar de Action gaan om deze organizer meteen te halen! Echt super handig! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zou ik ook moeten hebben! Wat ik elke dag gebruik zit nu in twee plastic bekertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet er ook zo eentje aanschaffen! Geen geld :O

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superhandig!
  Ik gebruik 2 starbucks bekers om al mn kwasten enzo in te doen:)

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Handig. Ik heb een toilettafel op m'n kamer, in die lade zitten m'n make-up spullen.

  BeantwoordenVerwijderen