vrijdag 14 oktober 2011

Essence; 78 Blue Addicted


Vandaag is hier een review van mijn nieuwe nagellakje genaamd 78 Blue Addicted van Essence. Toen ik hem in de nieuwe collectie zag wist ik al dat ik hem moest hebben. Ik zit alleen nog steeds in mijn shopverbod periode dus dit mocht ik helaas niet. Totdat ik hem afgelopen week van mijn moeder kreeg, wat ik natuurlijk super lief vond.
Ik kon niet wachten om hem op mijn nagels aan te brengen. Na het eerste laagje op mijn nagels viel het al heel erg tegen, hij dekte totaal niet. Het klopt dat lakjes niet in één laag dekken, maar deze was heel erg licht. Nog een laagje der op gaf ook niet veel verbetering wat me dus best wel tegen viel. Snel haalde ik een nagellak tevoorschijn met ongeveer dezelfde kleur, een donkere blauwe kleur van Essence waarvan ik helaas de naam niet meer weet. Nagels weer schoon gemaakt en toen deze kleur aangebracht met daarover 78 Blue Addicted en guess what, het werkt.
Het eindresultaat mag er wel zijn. Ik vind het echt super mooi geworden ook al lukt het niet alleen met 78 Blue Addicted. Een nadeel is wel dat je de glitters er niet al te makkelijk af krijgt dus hier moet je wel wat tijd voor nemen, maar dat is meestal het geval bij glitter nagellak.

Wat vinden jullie van deze nagellak ?
Liefs, Amy

9 opmerkingen:

 1. ik vind hem echt een mooi kleurtje!
  ik zie hem echt op heel veel blogs nu wil ik hem ook halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje, goed gecombineerd.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook echt een hele mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh leuk kleurtje :D , wil hem ook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk! echt nog nooit eerder gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze ook. En ook de variant in het rood. 'Time for Romance' heet die geloof ik. Fijne lakjes, staan leuk over een ander lakje heen. Op zichzelf vind ik ze te sheer.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er echt heel mooi uit, goed gedaan :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen