dinsdag 18 oktober 2011

Paris, Here i come

Vanmorgen ben ik samen met mijn vriend naar Parijs vertrokken waar we blijven tot donderdag avond. Een tijdje geleden vertelde ik al dat ik een paar daagjes Parijs van mij vriend had gekregen omdat we twee jaar samen waren. Echt super lief natuurlijk en iets wat ik nooit verwacht had. Ik kan echt niet wachten om gewoon een aantal daagjes rond te hangen in Parijs en helemaal nergens aan te hoeven denken. Gewoon gezellig samen.
We blijven twee nachtjes in een hotel slapen, en ik heb dus geen flauw idee in welk hotel want dat mag ik nog niet weten, flauw he ? Hij weet ook dat ik er niet tegen kan dat ik het niet mag weten en ik heb dus van alles geprobeerd om er alsnog achter te komen, maar vanmiddag zal ik het vanzelf wel zien. Natuurlijk ga ik genoeg foto’s maken en hopelijk hele mooie want ik mag de Nikon D5000 van mijn ouders meenemen, wat ik echt super gaaf vind. Jullie krijgen natuurlijk ook foto’s te zien.
Mijn blogs hoeven jullie niet te missen, ik heb er genoeg vooruit gepland voor jullie zodat er bijna elke dag wel weer iets online staat. En wie weet update ik vanuit Parijs alvast wat foto’s en anders bewaar ik ze gewoon voor als ik weer lekker terug ben. Allemaal een hele fijne herfstvakantie.

Liefs, Amy

10 opmerkingen:

 1. Super veel plezier meid! I'm jealous! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je naar Parijs gaat met je vriend! Ik ben benieuwd wat je er van vind (;

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het nog steeds gaaf dat hij dat toen voor het twee jarig samen zijn aan jou heeft gegeven. Geniet ervan! Heel veel plezier.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super leuk! Ik ben jaloers. Heel erg veel plezier. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heeel veel plezier!
  echt wat super lief van je vriend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat vet! Have fun! ♥

  Doe jij al mee aan mijn giveaway?
  www.thisoddgirl.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat superleuk zeg, heel veel plezier in Paris.

  BeantwoordenVerwijderen