dinsdag 4 oktober 2011

New in; Books

Je zal het niet snel denken maar vroeger was lezen een van mijn grootste hobby’s. Helaas heb ik daar nu haast geen tijd meer voor, of ik maak er gewoon geen tijd voor. Zo had ik twee maanden geleden twee boeken gehaald bij de bieb die ik zo graag wilde lezen, nou na een verlenging bij de bieb heb ik er nog geen eens één uit. Nu liep ik van de week met mijn moeder in de kruidvat en kreeg ik drie boeken van haar omdat ze me achter m’n computer vandaan wil krijgen. Eigenlijk heeft ze wel een klein beetje gelijk. Ik kan echt niet wachten tot ik kan beginnen met lezen van deze boeken.
De Schoenenclub.
Lorna, Helene, Sandra en Joss leiden alle vier een totaal ander leven in Washington. Lorna probeert als serveerster haar schulden af te lossen. Helene is de vrouw van een rijke senator, die haar behandelt als oud vuil. Sandra lijdt aan overgewicht en pleinvrees, en verdient haar geld met telefoonseks. En Joss werkt als kindermeisje en voetveeg bij een familie die haar geen vrije tijd gunt. Toch hebben ze één ding gemeen: hun liefde voor schoenen.
De vrouwen ontmoeten elkaar bij De schoenenclub, waar ze schoenen met elkaar ruilen, en waar al snel ook hun geheimen en frustraties worden besproken. En zoals zo vaak lijken nieuwe schoenen de oplossing voor alle problemen...
Kon je me maar zien.
Alles in het leven van de vierendertigjarige Elizabeth gaat uitermate geordend. Van het huishouden tot aan haar werk als binnenhuisarchitecte. Orde en precisie houden het leven onder controle en behoeden Elizabeth voor de pijn die ze in het verleden heeft gevoeld. Enige stoorzender is haar jongere zus Saoirse. Tegen wil en dank neemt ze de zorg op zich voor Luke, de zesjarige zoon van Saoirse. Tussendoor probeert ze ook nog haar eigen bedrijf met perfectie te runnen. Een leven dat weinig ruimte laat voor misstappen, laat staan plezier. Tot op een dag Ivan arriveert: een spontane, zorgeloze vreemdeling die onmiddellijk het hart van Elizabeth weet te beroeren. Maar is Ivan wel wie hij zegt dat hij is? En is er een toekomst voor hen beiden? Ahern verzacht de pijn van een gebroken hart met hoop en gevoel voor humor in dit positieve en ontroerende verhaal.38 ½ , 1 Man & 2 Minnaars.
De zussen Andrea en Susa naderen de veertig. Ze hebben alles-man, kind, hond-maar ding ontbreekt: spanning. Het leven loopt op rolletjes totdat ze met twee vriendinnen een weekend naar een beautyfarm gaan. Vanaf dat moment is niets meer zoals het was. Andrea en Susa nemen de teugels in handen in plaats van beheerst te worden door twijfels en verlangens. Minnaars, lovers, concurrenten, passies en tragedies: het wordt een allesbeslissend jaar, waarin Susa en Andrea bepaald geen slachtoffers zijn maar regelrechte daders!
Hopelijk begin ik snel met het lezen van deze boeken want het zijn echt meiden boeken waar ik van hou.

Liefs, Amy

4 opmerkingen:

  1. die eerste lijkt mij ook wel wat! Alleen ben ik niet zown lezer, oops!x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dol op lezen! Ik heb de bovenste ook gekocht!
    Als je dol bent op chicklits vind je misschien mijn andere blog ook leuk:
    www.adorablebooks.wordpress.com.

    BeantwoordenVerwijderen