zaterdag 15 oktober 2011

10 dingen die mij gelukkig maken.

Eigenlijk heel iets anders dan nagellak of iets dat met beauty te maken heeft. Gewoon heel erg simpel, 10 dingen die mij in een week gelukkig/blij kunnen maken. Ik hoef niet eens lang na te denken over deze dingen, vaak maken de kleinste dingetjes mij al gelukkig genoeg en sommige dingen gebeuren ook al ’s morgens vroeg terwijl ik echt een pest humeur heb. Maar goed, vandaag deel ik deze met jullie.

1. Elke morgen om tien over half acht dezelfde buschauffeur hebben die altijd vrolijk genoeg goedemorgen zegt, me altijd herkent en tenminste niet zo’n chago type is.

2. Op school weer gezellig bij kunnen kletsen met m’n lieve vriendinnetje Kim en weer heel de dag beauty sites bezoeken en ideetjes opdoen voor onze eigen blogs

3. Heerlijk heel de dag whatsappen met vriendje lief over van alles en nog wat. We kunnen het over de stomste dingen ever hebben of gewoon heel erg kinderachtig zijn ( vind het stiekem zelf wel een beetje cute soms )

4. Na een lange schooldag ’s avonds heerlijk even blogs kunnen bekijken en zelf nog wat schrijven. Als het mee zit, zonder huiswerk. Gewoon heerlijk alles even van me opschrijven en verstand op 0 en gaan.

5. Heerlijk even, twee keer per week, een kleine anderhalf uur trainen met een gezellig team & vaak genoeg op zaterdag nog eens een wedstrijd winnen waar we een hele week voor getraind hebben met z’n alle!

6. Weer een uurtje rijles overleeft. Ik mag dan wel niet perfect rijden, maar hé ik heb er nog geen eens 10 lessen op zitten en kan zowat al alles… tenminste, vind ik zelf dan haha.

7. Alle dingen die ik samen doe met mijn lieve vriendje, gewoon een avondje simpel tv kijken op bed of gezellig een dagje ergens naar toe gaan. Alles is gewoon goed als die maar in de buurt is.

8. Samen met vriendinnen wat leuks doen. Gezellig even bijkletsen en gewoon alles aan ze kunnen vertellen, want daar zijn vriendinnen toch voor ?

9. Een keertje lekker langer uit kunnen slapen dan 6:45. Ik heb er echt alles voor over om een klein beetje slaap in te kunnen halen.

10. En natuurlijk last but not least, alle reacties die jullie iedere keer weer achter laten. Echt super lief!

Wat zijn dingen waar jij nou echt gelukkig/blij van wordt ?
Liefs, Amy

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke lijstje.
  Ik word blij van mijn salaris die iedere maand word gestort, of van pakketjes openmaken.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik herken me echt in bijna alles! Ik wordt al happy als ik het alleen al lees, haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel leuk (:
  x
  http://keepcalmeatacupcake.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen