dinsdag 30 augustus 2011

Stash for the lips

je lippen kunnen zo een eye catcher zijn, als je bijvoorbeeld knal rode lippen hebt vaak ga ik zelf heel snel voor een licht roze tintje en ik heb ook genoeg lipglossen met een roze tint toen ik van de week mijn kamer ging opruimen en wat lip producten op mijn bureau tegen kwam waarvan ik dacht ‘die gebruik ik eigenlijk nooit’ besloot ik eens al mijn producten te voorschijn te halen en nee ik ben geen meisje met 20 verschillende kleuren lipsticks of iets maar roze dat ontbreekt er zeker niet, vandaag laat ik jullie een kijken nemen in mijn ja hoe zal ik het noemen .. lipstift stash ? een stash is het niet echt want ik tel in mijn collectie maar 8 lipglossjes of sticks. NYC KISSGLOSS – 529 Sugar Hill Shimmer
een subtiel en mooi kleurtje voor op je lippen vind ik dit zeker, hij valt niet heel erg op maar toch heb je een glimmend laagje op je lippen en hij ruikt ook nog eens heel erg zoet naar bubbelgum, ik kocht deze lipgloss tijdens een actie van NYC dat er 50% korting was op de lipproducten en tot vorige week zat die nog in de verpakking maar sinds deze week zit die standaard in mijn tas ik vind hem echt super fijn, volgens mij is die te koop voor €1,99 bij de meeste Kruidvat filialen.
Sephora Nectar Shine – Peach Shine
deze lipgloss kocht in tijdens de 3 voor €10 bij de Sephora en sinds dien zit die eigenlijk in mijn make up tasje die overal mee naar toe gaat, gewoon een leuk kleurtje die makkelijk overal bij past bij elke outfit en nog eens heel erg makkelijk aan te brengen is een echte aanrader dus, hoe duur die is weet ik eerlijk gezegd niet omdat ik hem tijdens een actie kocht.Catrice Colour Show – 070 Light My Fire
deze lipgloss kocht ik met 50% karting niet zo heel lang geleden, het kleurtje .. net geen knal rood net iets minder wat ik bij mezelf heel erg anders vind staan als ik alleen maar roze kleurtjes gewend ben maar opzich is het kleurtje heel erg mooi op mijn lippen, maar de manier hoe je het moet aanbrengen vind ik persoonlijk helemaal niet fijn maar voor de rest vind ik het een leuke lipgloss, hoe duur die is ik gok tussen de €3/4.
Essence – 01 Wear Your Little Tutu
weer een roze kleurtje waar haal ik toch vandaan dat ik zoveel roze koop, dit is een lipgloss dat misschien al niet meer in de winkels ligt omdat het van een limited edition lijn van Essence was namelijk ‘Ballerina Backstage’ de lipgloss heeft een nieuw kwastje om het aan te brengen als jullie willen zou ik hier van een review kunnen schrijven maar voor de prijs van €1,99 is dit zeker een aanrader.
Miss Sporty
sinds ik helemaal in de make-up kwam was dit de eerste gloss die ik in tijden kocht, gewoon om te hebben en eigenlijk nooit te gebruiken, maar gebruikt dat is die zeker wel beter gezegt hij is bijna op, het is gewoon een lipgloss net zoals alle andere producten en deze ruikt ook echt super lekker heel erg zomers hoeveel die kost weet ik eerlijk gezegd niet meer.
Miss Sporty – 020 Strip Tease
dit kleurtje kocht ik tijdens een 2+1 gratis actie bij de Etos, gewoon omdat ik het een mooi nude kleurtje vond en het graag een keer uit wilde proberen de lipsticks kosten volgens mij bij de Etos €1,99.
Essence – 01 Back To The 50’s
een rode lipstick was iets dat ik een tijdje geleden wilde uitproberen en toen ik deze lipstick voor maar €2 bij essence spotte nam ik hem mee om te proberen, ik schrok echt toen ik in de spiegel keek maar was er al snel aan gewend, jammer genoeg is deze lipstick niet meer te koop maar hij is zeker weten voor de prijs wel erg goed.
Essence – 53 All About Cupcake
dit is de eerste lipstick die ik ooit kocht gewoon om een keer een lipstick te proberen en nu maanden later heb ik er nog steeds plezier van en dat voor maar €1,99

Liefs, Amy


5 opmerkingen:

  1. OMG wat heb jij een leuke blog zeg! Super!!

    Ik volg je zeker weten, volg je terug?
    http://melissasglamourworld.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kleuren allemaal. Die sephora is mooi.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb ook niet zo heel veel lipgloss en lipsticks, maar voor mij hoeft dat ook niet, je hebt wel hele leuke kleurtjes! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen