woensdag 3 augustus 2011

Glamour - Augustus 2011

De Glamour, wie kent het bekende blad niet ? iedereen denk ik wel zelf schaf ik het blad bijna elke maand wel aan, niet alleen omdat ik weg ben van magazines maar gewoon omdat het wel een van de leukste bladen van Nederland is vind ik persoonlijk zelf, en het natuurlijk ook nog eens leuk als er een cadeautje bij zit wat er nog al wel vaak genoeg bij zit zo zit er deze maand een cd bij Jenny Lane ik had er nog nooit van gehoord maar ik heb het cd’tje met de 3 nummers gelijk geluisterd en ik moet het eerlijk toegeven, het klinkt niet slecht.
ja inderdaad je ziet het goed als je nu een abonnement neemt op de Glamour krijg je een gratis Herôme-Set met 21 kleurtjes ter waarde van €160 er gratis bij, ik wil zelf al heel graag alweer een abonnement op een magazine zo had ik toen ik wat jonger was een abonnement op de Tina en keek ik elke zaterdag er weer naar uit als de Tina door de brievenbus zou vallen, ik twijfel nu heel erg tussen de Cosmogirl en Glamour maar aangezien ik ouder wordt en toch steeds meer de neiging heb om de Glamour te kopen in plaats van de Cosmogirl wordt het misschien wel gewoon de Glamour, het enigste wat ik nu nog moet doen is .. paps en mams heel lief aankijken.

Liefs, Amy

7 opmerkingen:

 1. Ik vind de Glamour ook zo'n mooi blad, toch probeer ik hem niet al te vaak te kopen... hoe leuk hij ook is want hij is namelijk wel erg slecht voor mijn knipbeurs. Er staan vaak hele dure producten in tegenover misschien heel af en toe een budget product. Ik vind dan bladen met meer budget produten toch leuker lezen.
  Mmisschien ben ik gewoon niet zo glamorous :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Ik lees zelf de Cosmopolitan graag, de UK edition.
  Haha jaloers dat ik naar Antwerpen ben geweest? Ik ben juist jaloers op jou, lekker naar Zuid-Frankijk! Nîmes, Avignon, Montpellier, Anduze... *zwijmel*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. glamour is echt een leuk blad. Ik lees ook cosmogirl, fancy, cosmopolitan en Elle.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha succes! vind het ook altijd een heel erg leuk blad! leuke header trouwens!x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb 2 jaar geleden stage gelopen bij Glamour! Ik vind het ook een ontzettend leuk blad.. Cosmogirl vind ik steeds minder worden, de ELLE blijft denk ik mijn favoriet haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die heb ik ook. Ik lees altijd zo graag de glamour.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen