dinsdag 2 augustus 2011

Catrice; Easy Peasy, Lemon Squeezy

zoals jullie al in een aantal posts geleden konden zien dat ik een aantal nieuwe lakjes gekocht had zo was dit lakje '390 Easy Peasy, Lemon Sqeeuzy!' daar een van, ik had hem nooit eerder gekocht omdat ik het kleurtje eigenlijk niet zo heel bijzonder vond maar hij gaat nu uit het assortiment en was nu dus voor €1,25 te koop dus ik wilde hem eigenlijk nog wel graag proberen en met succes want ik ben nu helemaal weg van het kleurtje. ja mijn lak technieken laten we het daar maar niet over hebben maar naast dat vind ik dit kleurtje echt super leuk en nu voor deze dagen nog even zomers ook, en net zoals bij alle catrice lakjes ziet het er al snel goed uit bij 2 laagjes misschien kan dit lakje wel 3 laagjes gebruiken omdat die zo licht is, ik heb hier maar twee laagjes gebruikt.
achteraf ben ik nog wel super blij dat ik dit kleurtje alsnog heb gekocht en dan ook nog eens voor de helft van de prijs.

Liefs, Amy

5 opmerkingen:

 1. Ik heb dit lakje ook, echt een bijzonder kleurtje inderdaad! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het inderdaad ook een apart kleurtje.. ik heb hem zelf ook maar ik grijp dan sneller naar een echte groene of gele kleur.. :p

  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw wat een bijzonder kleurtje ja! heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi dit kleurtje. Lekker appart en opvallend.

  BeantwoordenVerwijderen