dinsdag 23 augustus 2011

Dagje Amsterdam - 220811

ik hou van de studenten ov chipkaart want namelijk vanaf vorige week woensdag zijn die weer in gegaan en dat betekend dus weer gratis reizen en dat vind ik helemaal niet erg, zo besloten mijn vriend en ik om gisteren gezellig een dagje naar Amsterdam te gaan waar ik eigenlijk al veelste vaak ben geweest maar ik blijf het leuk vinden daar natuurlijk bij aankomst eerst even een bezoekje aan de starbucks wat ik al te veel op heb deze vakantie maar het blijft lekker, daarna zijn we gewoon in de tram gestapt en hebben we eigenlijk een beetje alle toeristische dingen gezien en lekker een broodje gegeten bij de Bakker Bart en het weer zat ook nog eens lekker mee, ik had de spiegelreflex camara van mijn ouders mee genomen om veel foto's te maken maar dat zijn der niet zo heel veel geworden maar goed, als je in Amsterdam bent denken de meeste ook aan winkelen maar dat heb ik niet gedaan want ik mag van mezelf niks kopen voor 2 maanden lang en het lukt me al aardig heb namelijk nog niks gekocht alleen gisteren wat school spullen maar goed die heb ik echt nodig, 's avonds zijn we gezellig in Rotterdam wat wezen eten en vandaag mag ik helaas alweer naar school voor een introductiedag volgende week beginnen mijn lessen pas echt.
Liefs, Amy

7 opmerkingen:

 1. Ik ben nog maar één keer in mijn hele leven in Amsterdam geweest. Namelijk met schoolreisje in groep 8. Veelste lang geleden dus. Het lijkt me zo leuk om snel weer eens te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's ik was 5 maanden geleden met me ouders in a'dam geweest, een week later vroeg een vriendin of ik mee ging, en nu ging ik weer mee met een andere vriendin! inmiddels al 3x madam tousso, rondvaart gedaan..

  Liefs Shannen,
  xshannen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. blijkbaar ging echt iedereen gister naar amsterdam, woow haha. Ik was er zelf ook, Amsterdam is ook idd mijn favoriet! wat knap dat je dat volhoud 2 maanden! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leukleuk,
  a'dam vind ik altijd gezellig. ook niet zo ver voor mij!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie foto's! moet er ook nog heen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amsterdam blijft altijd leuK! Kan er niet vaak genoeg naar toe

  BeantwoordenVerwijderen