maandag 1 augustus 2011

The Back-up Plan & The Last Song

naast mijn obsessie met nagellak ben ik ook helemaal gek van films op het moment koop ik ze een stuk minder dan ik zo'n 2 jaar geleden deed toen kocht ik standaard bijna elke zaterdag een nieuwe dvd en sinds ik vorige week maandag terug van vakantie kwam heb ik inmiddels nu al weer 5 nieuwe dvd's in mijn collectie twee heb ik er van mijn moeder gehad, twee heb ik er zelf gekocht & een had me moeder nog gekocht toen ik op vakantie was wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind allemaal, zo zal ik in deze post de twee films gaan laten zien die ik zelf laatst kocht.The Back-up Plan
Jennifer Lopez speelt de rol van Zoe, een New Yorkse single die droomt van de Ware Jacob, een baby en een lang en gelukkig leven. Maar na een hele rits Ware Jacobs schakelt Zoe over op haar Back-up plan; geen man, wel een kind. Maar het plan blijkt niet waterdicht als ze Stan ( Alex O'Loughlin ) ontmoet, de man van haar dromen. Kan ze haar zwangerschap verborgen houden tot Stan klaar is voor de waarheid? The Back-up Plan is een hilarische romantische comedy over liefde, trouwen en het ouderschap maar niet per se in die volgorde.

Ik heb de film zelf gezien en ik heb soms echt in een deuk gelegen, gewoon de onhandige momenten die ze meemaken, mijn vriend protesteerde deze film met me te kijken maar meiden hij is echt niet te romantisch dus je kan hem makkelijk met je vriend samen kijken, maar ik vind het echt een super leuke film dus.
The Last Song
Miley Cyrus schittert als de ster van deze hartverwarmende film over volwassen worden, die je niet onberoerd zal laten. The Last Song is gebaseerd op de roman van Nicholas Sparks ( Dear John, The Notebook ) en volgt Ronnie en haar vervreemde vader terwijl hij de liefdevolle band die er ooit was probeert te herstellen. Maar het is niet makkelijk om weer aansluiting te vinden met zijn rebelse dochter. Daarom kiest hij voor het enige dat ze nog gemeen hebben; Muziek. Deze hartverwarmende en ontroerende dramafilm over familie, eerste liefde en tweede kansen is een oprecht verhaal dat je niet snel zal vergeten

Gewoon alleen al omdat het van dezelfde schrijver als van Dear John en The Notebook kwam wilde ik deze dvd graag zien, ik heb er helaas nog geen tijd voor gehad om deze te kijken maar wil hem zeker deze vakantie nog een keertje gaan kijken.

Hebben jullie een van deze films gezien ?
Liefs, Amy

7 opmerkingen:

 1. Ik deel je obsessie! En die films zijn echt ontzettend leuk, of ja...de eerste is leuk, de tweede is erg mooi :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. whhahaha dit is zooooo herkenbaar ! heb ze allebei nog niet gezien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt mij zo leuke film (The backup plan)
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijken me allebei heel leuke films! Ik heb wel eens van The Last Song gehoord maar eigenlijk heb ik 'm nog nooit gezien haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zijn mooie films, ik heb geprobeerd om The Last Song met mijn man te kijken destijds, maar hij viel in slaap! Pas na twee keer stoten met mijn elleboog schrok hij wakker.
  Ik moest hem van hem terug spoelen, dus ik zo'n klein half uur dubbel gekeken, kijk ik opzij, SLAAPT HIJ WEER! Ik vond het iig wél een heel mooie film.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. the last song is een geweldige film <3 mooi verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen