maandag 8 augustus 2011

i just came to say hello

zaterdag heb ik mijn dag in Haarlem door gebracht om samen met mijn vriend langs zijn oma, opa & oma te gaan om onze vakantie foto's te laten zien en 's avonds zijn we naar Schiphol geweest omdat ik eigenlijk woensdag mijn opa & oma wil gaan ophalen maar aangezien ze al om kwart over 8 landen en wij een klein uurtje bij Schiphol vandaan wonen is dat allemaal wel een beetje vroeg dus besloten we om zaterdag gewoon even een kijkje te nemen op Schiphol, we hebben daar gewoon rond gelopen en gekeken hoe mensjes uit de oh zo bekende deuren kwamen en wie op ze stond te wachten en natuurlijk moest ik een bezoekje brengen aan de Starbucks na daar zo'n 2 uur te hebben gelopen zijn we maar weer richting huis gegaan.gisteren zijn we naar de Primark geweest ik ga der altijd heen met een instelling van; misschien deze keer dat ze wel leuke schoenen & kleding hebben maar nee ik kwam alleen maar weer thuis met 3 shirtjes en een ketting met een totaal bedrag van €18,- wat is dat nou voor geld? niks toch!
en vandaag mag ik het huis een beetje gaan schoonmaken aangezien de rest van het gezin op vakantie is voor twee weken en om dat te belonen ga ik vanmiddag met een vriendin even naar de binnenstad van Rotterdam, hoe zag jullie weekend eruit ?

Liefs, Amy

4 opmerkingen:

 1. Misschien dat je kunt laten zien wat je hebt gekocht? :D Ben namelijk wel erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het ook altijd leuk op schiphol om de 1 of andere manieer, haha. Naar de primarkt moet ik ook weer snel! Jammer dat het zo anderhalfuur reizen is..x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben benieuwd naar foto's van je aankopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een leuk weekend zeg. Ik beken dat ik dit weekend voornamelijk lui ben geweest. Ga je je aankopen ook nog showen in een post? Lijkt me erg leuk om te zien wat je hebt gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen