donderdag 25 augustus 2011

Sparituals - Strike A Pose

Dit lakje kreeg ik vorig jaar van me tante uit Canada mee toen we naar huis gingen, ze had dit lakje staan maar zelf gebruikte ze het eigenlijk nooit in die tijd gebruikte in ook eigenlijk haast nooit nagellak pas het afgelopen half jaar iets langer denk ik is mijn liefde voor nagellak pas echt ontstaan dus bij thuiskomst werd dit lakje ergens in de badkamer neer gegooid en ik heb er nooit naar omgekeken tot mijn moeder vorig week de badkamer ging opruimen en ze vroeg of ik nog iets van plan was met dit lakje, ik heb hem daarna gelijk even op mijn nagels gedaan en vond het eigenlijk wel een leuk girly kleurtje echt heel erg roze.
hij lakt er heel erg fijn en na twee laagjes is die helemaal dekkend, ik had echt nog nooit eerder van het merk ‘Sparitual’ gehoord om eerlijk te zijn dus heb ik op internet even opgezocht was ze ongeveer kosten het lakje dat ik heb zit in een flesje van maar liefst 15ML en kost dus als ik het goed heb €12,95 iets wat ik denk ik niet voor een nagellak zou betalen, ik vind het best wel zonde dat ik hem zolang in de badkamer in een kastje heb laten staan, kennen jullie het merk ?

Liefs, Amy

7 opmerkingen:

 1. Ik ken het merk niet, maar vind de kleur wel erg mooi. €12,95 zou ik er echter niet voor over hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was nog helemaal niet bekend met dit merk. Maar wat een schattig lakje. Ziet er leuk uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken het niet! Het ziet er wel heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het merk niet maar de kleur vind ik wel heel erg tof ! Al zou ik wel nooit zoveel geld uitgeven aan een nagellak want ik verander 'm toch om de vijf goed... Je hebt wel een hele toffe blog !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi lakje hoor! Ik ken het merk wel, maar heb ik nog niets van :)

  Ik volg je! volg je terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleur zeg! Lekker girly.

  BeantwoordenVerwijderen