vrijdag 19 augustus 2011

Beautygloss Party!

Jaaa ik ga samen met mijn vriendinnetje Marieke naar de Beautygloss Party, toen zij er achter kwam dat ik een blog had kwam al vrij snel naar buiten dat wij allebei wel dagelijks een kijkje nemen op de Beautygloss blog van Mascha en toen ik zag dat er een party van kwam had ik Marieke gelijk de link in een tweet gestuurd maar die had het inmiddels ook al gezien dus zo doen zagen wij 's avonds elkaar bij de korfbal en hadden we het er over en ik hoor een vriendin nog steeds zeggen '' dat is zeker met veel nagellak '' aangezien wij alle twee wel een beetje gek zijn op nagellak maar goed we gaan dus gezellig samen op zaterdag 22 Oktober naar Amsterdam voor de Beautygloss party en ik heb er echt super veel zin in.

Wil je er ook bij zijn, ga dan snel naar deze link en koop nog snel een kaartje want volgens mij zijn er nog wel een aantal aangezien de link nog steeds werkt!

Liefs, Amy
ps. later vandaag komt nog een normaal artikel online

6 opmerkingen:

 1. oeeeh leuk! kijk ook altijd op die site, haha;p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg, heel veel plezier allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk elke dag op Beautygloss, vind het echt een super leuke site! Heel leuk dat je daar heen gaat, heel veel plezier! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga ook :) Hartstikkke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen