zaterdag 30 juli 2011

Htc Wildfire

jullie konden een aantal dagen geleden al merken dat ik een nieuwe telefoon nodig had en na heel lang twijfelen tussen de Nokia E5 of de Htc Wildfire is het nu toch uiteindelijk de Htc geworden, gisteren ben ik samen met mijn vriend naar de Makro geweest omdat die daar in de aanbieding was, ik had hiervoor de Samsung Star in het wit ook een touchscreen en omdat ik veel sms wilde ik eigenlijk gewoon een telefoon met een '' toetsenbord '' maar omdat ik op de Htc eigenlijk veel meer dingen kan doen heb ik toch uiteindelijk voor deze telefoon gekozenomdat ik in de vakantie een Nokia 3720 mee had ben ik inmiddels al weer gewend om op een normaal toetsenbordje te typen dus nu is het touchscreen eigenlijk wel weer even wennen maar goed dat komt van zelf allemaal wel hoop ik, wat voor telefoon hebben jullie ?

Liefs, Amy

6 opmerkingen:

  1. mooie telefoon zeg. Ik heb ook een HTC wildfir maar dan de wildfire S. Ook heb ik een Samsung Galaxy Tab, die had ik gewonnen met een enquette :P een week nadat ik de HTC wildfire S had gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. HTC ben ik eigenlijk helemaal niet bekend mee en ik heb ook echt n nieuwe telefoon nodig. Momenteel heb ik een Samsung TouchWiz... Biggest mistake evar! Hij werkt voor geen meter meer en doet alles wat hij zelf wil (inclusief midden in de nacht wekker af laten gaan) dus ik ben hem beu :P HTC ziet er wel mooi uit vaak en die kan ook best veel toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt een prachtige mobiel! & een leuke blog heb je ook :) Ik volg je! X

    BeantwoordenVerwijderen