maandag 16 april 2012

Shoplog | Kruidvat 1+1 gratis

De 1+1 gratis actie van de Kruidvat is vast niemand ontgaan. Zelf ben ik dus vorige week vrijdag ook even snel langs geweest met een vriendin. Ik had niet heel veel nodig, sowieso wel een nieuwe mascara en nu die actie was wilde ik ook wel graag de nieuwe foundation van Rimmel London uitproberen. Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien.
De nieuwe mascara van Rimmel London 'Scandaleyes' wilde ik graag proberen omdat ik er zoveel goede dingen over had gelezen en ik eigenlijk een nieuwe mascara nodig had. Zonder de korting kost deze mascara normaal €11.99 zoals de meeste mascara's van Rimmel London.
Van Rimmel London kocht ik ook de nieuwe foundation 'Wake me up' waar ik het echt het meeste benieuwd naar was. Eigenlijk had ik geen nieuwe foundation nodig, maar door de korting nam ik deze maar alvast mee als back-up. Zonder de korting kost hij namelijk €12,99.
Dan het laatste van Rimmel London. Waarom ik nou zoveel dingen van Rimmel London heb gekocht? Geen flauw idee, gewoon omdat de producten daarvan me het meeste aanspraken. Dus als laatste kocht ik dus de Stay Mate pressed powder. Eigelijk heb ik al genoeg oogschaduw en nagellakjes, maar een back-up van een poeder is altijd handig. Deze poeder kost normaal €9.99
Als laatste nam ik nog een lakje van Essence mee. Deze topcoat heb ik al vaak genoeg in mijn handen gehad en iedere keer nam ik hem weer niet mee. Deze keer heb ik er niet te lang over nagedacht en gewoon meegenomen!
Hebben jullie nog dingen ingeslagen tijdens de 1+1 gratis actie ?

Liefs, Amy

10 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! En wat heb je een leuke lay-out ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuke spulletjes heb je geshopt! de nagellak van essence is echt prachtig, en naar de foundation/mascara van rimmel ben ik heel benieuwd! Misschien dat je een review kunt schrijven over beide producten?
    xxliefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat was ik inderdaad ook van plan! :) Tenminste ik ben er al mee bezig xx

      Verwijderen
  3. Oeh die wake me up foundation wil ik zelf graag nog halen, helaas heb ik dat niet gedaan bij de 1+1 actie. DOM! Maar erg leuke producten!

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuke spulletjes! ik ben zelf ook aardig wat leuks gekocht=)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik baal er zo van.. ik heb de actie gemist :(. Jij hebt super dingen gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben er niet langs geweest, geen Kruidvat hier...
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen