vrijdag 13 april 2012

Personal Update #1

Het leek mij wel eens leuk om een echte personal update te doen en vandaag komt deze dus aan bod. Hierin laat ik jullie weten wat ik op het moment allemaal uitspook en alle andere dingen die ik meemaak. Ik wil dit misschien een keer in de maand gaan doen? Hangt er maar net vanaf wat er op dat moment allemaal gebeurt!

School


Ik ben echt een pechvogel op dat gebied, in 2009 heb ik mijn VMBO diploma gehaald. Daarna heb ik een jaar SPW gedaan.. iets wat ik nooit wilde maar toch maar deed omdat ik mezelf niet naar de binnenstad van Rotterdam zag gaan. Na een jaar ben ik toch maar mijn eigen weg gegaan, nog steeds niet in Rotterdam maar in Dordrecht door daar de opleiding 'Mediavormgeven' te gaan volgen. Na een jaar zou ik daar voor één vak blijven zitten. Oke niks aan te doen ik wil deze opleiding echt graag doen, dus er zit niks anders op! Tot ik een maand geleden te horen kreeg dat ik op één onvoldoende weer zou blijven zitten! Dus ik heb nu besloten om me aan te melden voor het Grafisch Lyceum in Rotterdam! En hopelijk wordt ik daar aangenomen!

Er even tussen uit?


Omdat ik 18 ben en daarom niet meer leerplichtig, heb ik een kans gekregen om er even tussen uit te gaan. Ik heb een oom en tante in Canada, mijn oom heeft daar een eigen bloemenwinkel en zoekt altijd wel mensen voor de kleinste klusjes. Ik zou daar dus voor een paar maandjes heen kunnen gaan! Maar er zijn eerst nog een altijd dingen in Nederland die ik zeker voor mezelf wil 'afmaken'. Ik wil eerst proberen mijn rijbewijs te halen, als dit niet voor juni lukt ga ik na de vakantie wel weer verder! Zomaar stoppen met korfbal? Nee dat doe ik echt niet ik wil eerst het seizoen afmaken! Dus ik moet hier nog even goed over nadenken!

Afvallen
Hier ben ik denk ik nu zo'n twee maanden mee bezig, ik ben ongeveer 6 kilo afgevallen. Door gewoon niet meer te snoepen, geen koekjes meer maar gewoon fruit! Heel veel water drinken en natuurlijk blijven sporten dit deed ik altijd al 3x in de week en nu een avondje extra erbij :) Voor mezelf ben ik al een klein stukje slanker, tenminste zo zie ik het zelf. Hopelijk is er snel meer resultaat te zien!

Rijbewijs


Zoals ik net al zei, ik wil proberen voor begin juni mijn rijbewijs te hebben. Ik heb al een paar tegenslagen gehad, ben inmiddels twee keer gezakt voor mijn theorie! Yeah it sucks! Maar goed ik ga er niet dood van, hopelijk slaag ik volgende keer wel gewoon derde keer scheepsrecht toch.

Liefs, Amy

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk om wat persoonlijks van jou te lezen :) Jammer dat school zo tegen valt. Een tijd naar het buitenland is heerlijk, ik ben blij dat ik het gedaan heb, had het echt niet willen missen! Veel succes met keuzes maken en have fun!
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aaw zou zowieso een tussenjaartje nemen ziet er erg mooi uit haha!
    www.smnth-s.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen