zondag 29 april 2012

New In | Shoes

De zomer is weer opkomst, normaal gesproken zouden we nu al een beetje onze kleding kast veranderen maar met de regen van de afgelopen paar dagen is dat bij mij nog niet echt gebeurd. Ik heb eerlijk gezegd ook totaal geen zin om te shoppen voor zomer kleding .. gewoon omdat het weer het niet toe laat. Wel kwam ik vorige week een paar nieuwe schoenen tegen, ik wilde graag een nieuw paar ballerina's maar in wat voor kleur wist ik eigenlijk niet.
Ik was dit leuke paar ballerina's in een beige kleur tegen bij de Schoenenreus, ja de Schoenenreus daar kom ik niet vaak. Maar ze hebben er soms echt leuke schoentjes en zo vond ik daar dus ook dit paar. Voor maar €14,99 en wat voor kwaliteit heb je nou voor die prijs? Gewoon stevige schoenen met ook echt een stevige achterkant. Hebben jullie al nieuwe zomerschoentjes?

Liefs, Amy

7 opmerkingen:

 1. Leuke ballerina's! Ik heb zelf eigenlijk nog geen zomerschoenen gekocht, maar van vorig jaar heb ik nog sandaaltjes en mijn rode vans. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goeie tip! Schoenenreus heeft af en toe echt van die juweeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik wil ook graag fijne ballerina's, maar die van de H&M zitten nooit zo fijn, en helaas geen schoenenreus hier..
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen