zaterdag 28 april 2012

Nails | Catrice vs. Essence

Twee lakjes die uit dezelfde fabriek komen en ook nog eens dezelfde kleur hebben, zal er verschil in zitten? Vandaag laat ik jullie weten welk lakje ik beter vind. Om eerlijk te zijn toen ik het lakje van Catrice kocht had ik het lakje van Essence al in mijn stash, maar nam hem gewoon mee zonder na te denken. Aan de prijs zal het niet liggen, het lakje van Catrice kost €2,49 en het lakje van Essence €1,79.
Een van de verschillen  is toch wel het kwastje, zoals je kunt zien is het kwastje van Catrice een stuk breder en van Essence smal. Persoonlijk vind ik het kwastje van Essence fijner omdat het kwastje van Catrice zo breed is ga ik vaak zover dat het zelfs naast mijn nagels komt.
Zie jij het verschil? Ik niet hoor. Er is ook maar weinig verschil te zien, alleen qua drogen droogt het lakje van Essence sneller. Maar als het om de kleurtjes gaat, er is echt geen verschil te zien. Het is maar net wat jij fijn vind om mee te lakken en hoeveel geld je er aan wilt besteden.

Catrice 830 - Salmon & Garfunkel
Essence 70 - Makes Me Weak

Liefs, Amy

6 opmerkingen:

 1. Ik heb alleen die van Catrice. Vind 't kleurtje zo leuk en fris :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zullen waarschijnlijk zelfs uit dezelfde machine komen hihi ;-) Ik vind de brede kwastjes wel fijn om mee te werken, in 2 vegen heb ik mijn nagel bedekt en met 1 veeg mijn pink! Het is idd wel oppassen dat je niet naast je nagel gaat maar oefening baart kunst zeggen ze wel eens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet echt geen verschill en ik heb ook al gemerkt dat essence rapper droogt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die van Catrice, maar inderdaad is het kwastje soms net iets te breed voor mijn nagels. Wel leuke kleurtjes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wilde eigenlijk die van Essence kopen, maar kon die nergens meer vinden en daarom heb ik die van Catrice gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen