donderdag 19 april 2012

Shoplog | Primark Rotterdam

Maandag was ik even snel met een vriendin langs de Primark in Rotterdam geweest, ik wilde echt graag een nieuwe tas want mijn tas van de Invito heb ik bijna al weer 3 jaar dus was toe aan vervanging en dat wilde ik iets goedkoper doen dan €40,-. Alleen bij een tas kopen bleef het niet, de spulletjes die ik gekocht heb zijn even snel op de foto gezet want voor een filmpje was het weer te weinig!
Dit leuke korte broekje kwam ik tegen voor maar €7, het lijkt net een rokje ik weet het! Gelukkig past die wel want in de winkel had ik hem niet gepast, er zitten ook nog eens leuke zakjes op de voorkant. De zomer mag komen hoor!
Nog een aantal haarspulletjes die ook mee naar huis gingen, zoals de haarspeldjes die dingen ben ik altijd kwijt ik laat ze overal achter dus 40 voor €1,50 is dan wel een koopje. Verder de haardonut die ook maar €1,50 was vond ik wel erg leuk om uit te proberen voor die prijs!
Als laatste natuurlijk de tas die ik graag wilde, hij is lekker groot voor school maar ook handig om zo mee te nemen tijdens het winkelen bijvoorbeeld. Volgens mij past zelfs mijn laptop der in echt handig, deze tas nam ik mee voor €11,-

Komen jullie wel eens bij de primark?
Liefs, Amy

7 opmerkingen:

 1. Die tas is leuk, zeker voor elf euro! Ik wil al heel lang naar de Primark maar woon in Groningen dus dat zit er niet in, iig niet makkelijk. Ben er wel eens in engeland geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke spulletjes, ik ben zelf nog nooit bij Primark geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke spulletjes, die tas is leuk en maar 11 euro! Ik ben helaas nog nooit bij de Primark geweest.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi broekje en mooie tas! Heb jij de donut al geprobeerd? Ik wil er ook eentje, maar ik ben bang dat mijn haar wat te kort is zodat het dan uitsteekt..
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen