donderdag 17 november 2011

Rimmel London; 391 Celebrity Bash

Een mooi kleurtje voor het najaar vind ik het zeker, en het is ook nog eens mijn nieuwe favoriete merk erbij als het om nagellak gaat namelijk; Rimmel London. In mijn stash tel ik nu twee lakjes van dit merk.
Ik kreeg dit kleurtje een tijdje geleden van mijn moeder, omdat ze hem zelf wel erg mooi vond & onder de voorwaarde dat ze hem wel mocht gebruiken als ik hem in mijn nagellak stash zou doen. Eigenlijk heeft ze zelf geen eens nagellak maar ze gebruikt alles van mij, helemaal niet erg natuurlijk.

Iets wat ik al heel erg fijn vind aan de Rimmel London lakjes zijn de brede kwastjes die je gebruikt bij het aanbrengen van de nagellak. De kleur 391 Celebrity Bash is een mooi kleurtje voor het najaar en zeker met deze kou, ik had al een tijdje geleden op de blog van Diana bijna het zelfde kleurtje gezien van de Hema maar die kon ik hier iedere keer niet vinden.
De nagellak blijft ook nog eens heel erg goed zitten. Op de verpakking staat dat het 10 dagen zou moeten blijven zitten, maar bij mij gebeurd dat echt niet aangezien ik overal met mijn nagels langs ga. Als je de nagellak eenmaal gaat verwijderen vind ik dat hij er echt makkelijk af gaat, gewoon even een watje met nagellak remover er op en je nagels zijn weer schoon. Deze nagellak is te koop voor €6,99 bij verschillende winkels.

Liefs, Amy

9 opmerkingen:

  1. Echt een super lakje! ik vind de kleur echt heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. deze kleur heb ik ook! Ik vind de Rimmel nagellak altijd goede kwaliteit hebben. Alleen een beetje aan de dure kant..xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie kleur nagellak !

    xoxo
    Ps. Doe je al mee aan mijn boots giveway?
    Chloe

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk en chique kleurtje.
    Liefs,xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die heb ik ook, echt een mooi en fijn kleurtje!

    www.fashiable.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie kleurtje! Ik heb ook laatste een donkerrood, beetje glimmend, kerstkleurtje gekocht! Erg mooi! :D Super leuke blog!

    Enjoy my Give-Away! Win 25% for the shop Vintage Point Vantag! My blog excist exactly one year!: http://veer-blog.blogspot.com/2011/11/first-anniversary-of-my-blog-one.html

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die kwastjes zijn echt zo fijn he! Dan hoef je maar één streep te zetten en je hebt je hele nagel egaal met nagellak. Het kleurtje is ook erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen