dinsdag 1 november 2011

New In; Hema Maskertjes

Maandagavond betekent voor mij meestal mijn enige vrije avond, omdat ik op andere dagen korfbal training of rijles heb en vrijdagavond ga ik meestal iets leuks doen. Ik maak er dus lekker gebruik van dat ik maandag een avondje voor mezelf heb door lekker een maskertje op mijn gezicht aan te brengen terwijl ik hollands next top model kijk of een ander programma.
Maskertjes hoeven van mij echt niet duur te zijn, je maakt mij blij met goedkope goede maskers die doen wat ze beloven en dat is zeker het geval bij de maskertjes van de Hema. Een klein jaartje geleden kreeg ik mijn eerste maskertje van de Hema en deze heb ik pas 2 maanden geleden gebruikt. Sindsdien ben ik helemaal weg van deze maskertjes. Mijn gezicht is iedere keer na gebruik heel erg zacht en ziet er gelijk een stuk beter uit. Dus vandaar dat ik pas 3 nieuwe maskertjes heb gekocht.
Strawberry Soufflé Cream Scrubgel Mask
Een masker met aardbeien, vanille & slagroom die helpt om dode huidcellen op milde wijzen te verwijderen en zorgt voor een schone, gladde en zachte huid. Dit masker heb ik al een keer eerder gehad en hij ruikt echt zo lekker.

Self Heating Mask
Een zelf verwarmend masker met natuurlijke planten extracten en klei die helpt met onzuiverheden te verwijderen. Na gebruik voelt de huid weer fris, zacht en schoon aan. Na het aanbrengen geeft het masker een aangename warmte op de huid af en koelt daarna langzaam weer af. Ben eigenlijk best wel benieuwd naar dit maskertje.
Gentle Peeling Mask
Het masker met cacao boter en Aloë Vera verwijdert dode huidcellen op milde wijze en zorgt voor een schone, gehydrateerde en gladde huid. Om eerlijk te zijn heb ik nog nooit een peeling mask gehad dus ben eigenlijk best wel benieuwd.

De maskertjes zijn allemaal bij de Hema te koop voor €1,50, niet heel erg duur vind ik zelf.

6 opmerkingen:

 1. goedkoop zoals je zelf zegt! Ikzelf heb niet zulke goede ervaringen met selfheating maskers, haha.
  maar die aardbeien slagroom masker lijkt me heerlijk!xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er wel heel benieuwd naar.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de eerste ook uitgeprobeerd, maar het is tijd dat ik die 2e en de 3e ook ga kopen! De hema maskers zijn inderdaad altijd heel erg fijn, vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook helemaal fan van de Hema maskers. Ze doen wat ze beloven en zijn lekker budget proof what more could you ask for :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'hema maskertjes zij inderdaad heel erg fijn
  ik heb ze allemaal geprobeerd allen van die groene kreeg ik uitslag

  BeantwoordenVerwijderen