dinsdag 8 november 2011

Pathe Unlimited Card - Oktober

Zo zit je bijna elke week in de bioscoop en zo ben je maar twee keer in een maand geweest, ja inderdaad we lopen achter. Ik denk meer dat het komt omdat we ook een klein weekje weg zijn geweest en daardoor een vakantie mis hebben gelopen om veel naar de film te kunnen, maar misschien lag het ook wel gewoon aan mij omdat ik nog al een zeur kan zijn wanneer ik wel en niet naar de bioscoop wil. Zo wil ik bijvoorbeeld echt niet op zondag middag omdat dan heel m’n middag weg is. Maar ondanks dat allemaal ben ik deze maand dus toch twee keer naar de bioscoop geweest.
Ik kan me nog goed herinneren dat ik de eerste film van Johnny English tijdens een engelse les op de middelbare school zag. Toen ik de trailer van deze film zag wist ik dat ik deze ook wilde zien. Ik moest echt heel de film lachen, het blijft toch een soort van volwassen Mr. Bean dus als hij nog draait zou ik zeker gaan.

Gewoon omdat Taylor Launter en in speelt wilde ik al. Nee, ik ben geen diehard twilight fan en ook al heb ik alle films & boeken, ik ga niet janken omdat de laatste film eraan komt zoals veel andere fans. Maar Taylor Launter speelt in deze film dus ook en wilde ik hem eigenlijk wel graag zien, het is weer eens iets anders dan een gewone komedie.
Hopelijk ga ik deze maand wat meer naar de bioscoop, want er draaien weer genoeg leuke films.

Liefs, Amy

3 opmerkingen:

  1. Deze filmen lijken mij eigenlijk helemaal niets, haha. maar er draaien binnenkort weer Te leuke! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Abduction ben ik heen geweest met mn vriendje! ik vond het echt een leuke film, leuk voor jongens maar ook wel voor meisjes :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook naar Johnny English geweest met mijn man, rolde zowat uit mijn stoel van het lachen. :)

    BeantwoordenVerwijderen