woensdag 2 november 2011

Favorieten Apps

Sinds ik mijn nieuwe mobiel heb ben ik vaak te vinden in de Android Market op mijn telefoon. Ik weet nog goed toen ik deze telefoon kreeg ( Htc Wildfire ) dat ik gelijk ben gaan downloaden. Als eerste Whatsapp, maar Twitter stond er niet heel veel later ook op. Steeds meer dingen krijgen apps voor op de telefoon dus laat ik vandaag mijn favorieten apps aan jullie zien. Ik vertel ook wat ik er nou eigenlijk zo handig aan vindt.
1.Whatsapp
Scheelt een stuk in mijn telefoonkosten. Gewoon zoveel berichtjes sturen als je maar wilt. Een min puntje voor mij is wel dat je er altijd internet voor nodig hebt en aangezien ik nog geen internetabonnement heb moet ik het met de wifi doen die ik gelukkig wel thuis & op school heb.
2. Twitter
Ja waar ben ik zonder twitter. Soms kan ik een dag door alleen maar dingen tweeten, maar ik vind het natuurlijk ook leuk om dingen van anderen te lezen dus kom maar op met je twitter! Als je mij wilt volgen kan dat natuurlijk ook @x3Amyy
3. Facebook
Ja wie kent het niet, inmiddels is hyves een beetje aan de kant geschoven door iedereen en is facebook een er voor in de plaats gekomen.
4. Google Reader
Handig als je niet in de buurt van een computer bent maar toch nieuwe blogpost wil kijken van die mensen die je volgt, ik gebruik het vooral als ik in bed lig en niet kan slapen. Super handig.
5. Pathé
Ik ga teveel naar de film en het is altijd handig om zo even te kunnen kijken wat voor films er allemaal draaien en hoe laat. Als jij ook wat vaker naar de bioscoop gaat zou ik deze zeker downloaden.

Dit zijn mijn favorieten apps van het moment. Ze zijn ook allemaal gratis te downloaden dus dat is wel lekker natuurlijk. Hebben jullie nog tips voor andere leuke apps?
Liefs, Amy

4 opmerkingen:

 1. Super handig! (:
  ik krijg morgen namelijk ook een htc wildfire :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben jaloers (: haha, ik heb een iPod dus daar
  heb ik ook apps op, die jij nu benoemt heb ik ook,
  dus dat is wel toevallig (: Ik heb wel een paar
  leuke spelletjes haha: Early Bird, Uitzending
  Gemist, Radio 538, Q-music NL en PingChat en
  Tumblr.
  Vind ji jhet ook zo raar dat er nog steeds geen
  blogger app is?
  x
  http://keepcalmeatacupcake.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke apps. Ik kan daar dus geen gebruik van maken met mijn telefoon.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk al die apps, ik heb zelf ook een HTC Wildfire en een Android Tablet/telefoon. Ik download eigenlijk meer spelletjes in de app store :D

  BeantwoordenVerwijderen