vrijdag 18 november 2011

Tag; What Makes You Happy

Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat ik een tag deed, dus vandaag de heb ik voor jullie “What makes me happy”. Ik vertel jullie waar ik nu echt blij van word zodat jullie mij nog een beetje beter leren kennen.
Van welke mensen om je heen word je blij?
Eigenlijk zijn dat best veel mensen, natuurlijk heb een super lieve vriend waar ik heel erg blij van wordt, vrienden & vriendinnen en natuurlijk ook mijn familie. Zonder familie kan denk ik niemand en ik dus ook niet.

Van welke make-up producten word je blij?
Van nagellak kan ik altijd wel blij worden, omdat ik nogal veel vrolijke kleurtjes heb. Maar ook van foundation en mascara omdat ik door deze twee producten ’s morgens er een stuk minder slaperig uit zie.

Van welke film(s) word je blij?
Vooral van komedies maar natuurlijk van die echt girly films ook wel. Films waar ik ook heel erg blij van wordt zijn dans films, zoals in step up de eerste film daarvan dat dansstuk op het eind echt geweldig!

Van welke muziek word je blij?
Mijn muziek keuze is nogal gevarieerd, dus denk maar gewoon aan top 40 muziek of Maroon 5 vind ik ook wel helemaal geweldig & natuurlijk ook Adele.

Van welke internetsite(s) word je blij?
Vooral blogs, gewoon simpelweg omdat ik na een dagje school thuis kom met een lijst vol met nieuwe post van jullie die ik dan op mijn gemak kan gaan lezen. Hierdoor kom ik weer nieuwe dingentjes te weten en weet ik alles over de nieuwste producten. Daar wordt ik nou echt blij van.

Met welke eigenschap van jezelf word je blij?
Uhm .. moeilijk om dat over mezelf te zeggen. Ik kan meer eigenschappen bedenken van mezelf waar ik nou niet echt blij van word, maar als ik dan toch echt iets moet bedenken, is het dat ik heel erg naar andere mensen kan luisteren en ze wel altijd probeer te helpen en dat ik altijd wel eerlijk ben over alles.

Van welke hobby(s) word je blij?
Natuurlijk van Bloggen, wat is er nou leuker dan na een lange dag school even lekker alles van je af te schrijven en proberen mooie foto’s te maken. En korfballen is ook een hobby waar ik heel erg blij van wordt, gezellig team waarmee je twee keer in de week traint en op zaterdag nog een wedstrijd speelt.

Je mag deze tag natuurlijk gewoon overnemen
Liefs, Amy

3 opmerkingen: