vrijdag 11 november 2011

W.I.C. by Herome

Ik heb er drie uur voor in de rij moeten staan, maar nu heb ik wel mijn allereerste lakje van Herome binnen. Ik kreeg dit lakje op de beautygloss party nadat ik mijn nagels had laten doen en is dus het allereerste lakje van herome dat ik in mijn stash heb zitten. Zou ik het zelf ook kopen of hou ik het bij de goedkope lakjes van Catrice? Dat vertel ik vandaag aan jullie.
Het is natuurlijk super leuk om eens een iets duurder lakje te krijgen, want ik geloof dat deze lakjes rond de €8 zijn en zelf geef ik ongeveer €3 aan een lakje uit, maar of ik ze nu echt beter vind? Om heel erg eerlijk te zijn vind ik dat niet. Dit lakje duurt veel langer om te drogen en op het moment dat die eindelijk droog aanvoelt lukt het me toch altijd nog om het ergens langs te halen waardoor er zo een hele hap uit is.
Wat ik wel heel erg fijn vind aan het lakje is de manier waarop je hem aanbrengt. Het is namelijk een vrij breed kwastje wat ik persoonlijk heel erg fijn vind. Natuurlijk heeft die ook maar twee laagjes nodig zoals de meeste nagellakjes. Wat vinden jullie nu eigenlijk van de Herome nagellakjes en andere verzorgingsproducten?

Liefs, Amy

5 opmerkingen:

 1. Mooi kleurtje (:
  Ik heb er zelf ook 1 lakje van.
  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahah Herome is zeker goed ! Veel lakplezier ermee =D Je hebt erg mooie nagels, die nagelak staat je dan ook erg goed. Het lijkt me erg leuk om je te volgen wat ik oook ga doen. EN neem gerust een kijkje bij mij. Vind het erg leuk als ik Nederlanders op Blogger tegenkom.


  http://zeynnepp.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook :) Daarnaast heb ik ook San Fransisco, die is echt geweldig!! Veel beter dan deze...

  BeantwoordenVerwijderen