vrijdag 4 november 2011

Favorieten Oktober

De maand oktober zit er alweer op, het gaat ook allemaal zo snel en nu staat november al weer voor de deur. Natuurlijk sluit ik de maand oktober niet af zonder mijn favorieten van deze maand te laten zien. Het zijn meer producten voor mijn nagels dan make-up omdat ik deze maand niet zoveel nieuwe producten heb gekocht.
Rimmel London – Day 2 Night Mascara
Hier heb ik pasgeleden al een uitgebreid artikel over geschreven, dus ik ga het niet heel lang maken,. Het is heel simpel, deze mascara doet inderdaad precies wat er beloofd wordt.
Max Factor Xperience
Deze foundation zat in de goodie bag van de beautygloss party. Eerst wilde ik hem eigenlijk bewaren tot ik mijn andere foundation op had gemaakt, maar ik ben hem toch al gaan gebruiken. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan want deze foundation dekt echt zo goed.
W.I.C. by Herome
Mijn allereerste lakje van Herome en ik ben gelijk fan kan ik je vertellen. Het kwastje is lekker breed en werkt dus erg fijn. Het enige nadeel is dat het lakje erg langzaam droogt, of ligt dit aan mij?
Essence Quick Dry Topcoat
De topcoat die ik van Catrice gebruikte vond ik persoonlijk niet al te fijn en daarom heb ik maar een nieuwe aangeschaft. Deze keer heb ik gekozen voor een topcoat van Essence en deze droogt inderdaad vrij snel en laat gelukkig geen lelijke strepen achter zoals die van Catrice.
Kruidvat Nail Polish Remover
Ook al ben ik super blij met mijn Sephora Nail polish remover, ik moest deze gewoon hebben. Ik wilde altijd al een flesje met zo’n handig popje en deze heeft de kruidvat nu dus. Het werkt echt super fijn en de geur is minder erg dan die van de normale nail polish removers.

Wat zijn jullie favorieten van Oktober ?
Liefs, Amy

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke favorieten. Ik moet echt nog een keer die nailpolish remover aan gaan schaffen, lijkt me zo handig dit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De max factor foundation is zo fijn.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super allemaal! Dat laatste zou ik ook moeten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen