maandag 21 november 2011

Nagellakstash; Roze

Dat ik aardig wat nagellakjes had dat wist ik wel, maar dat er zoveel kleurtjes roze in zouden zitten wist ik eigenlijk helemaal niet. Ik vind het wel erg zonde dat ik me nagels op het moment zo weinig lak terwijl ik de leukste kleurtjes erbij heb zitten. Genoeg roze zit er dus ook bij en nog bijna allemaal van een ander merk ook, misschien moet ik de volgende keer eerst goed nadenken over een kleurtje voordat ik hem koop. Vandaag laat ik jullie de roze nagellakjes zien die in mijn stash te vinden zijn.

Als eerste twee lakjes van de hema. De linker is een stuk donkerder dan de rechter, die is echt baby roze. Wel het leuke van die linker is dat het kleine glittertjes der in heeft zitten. De nummers van de lakjes weet ik helaas niet, maar de prijs ligt geloof ik tussen de 2 en de 4 euro.

De kleine bekende lakjes van Essence voor maar €1,29, wie kent ze net. In het midden een lakje uit de  Essence “You Rock” collectie in de kleur 04 Let me in pink. Daarnaast nog een van het merk Miss Sporty. Dit laatste lakje heb ik eigenlijk nog nooit opgehad, een miskoop misschien?

De Rimmel lakjes vind ik echt geweldig ondanks dat ik er maar twee van heb, dit lakje is in de kleur 286 Oyster Pink. Dit was volgens mij een van mijn eerste lakjes van Catrice en ook best wel bekend, 210 Just Married.

Het flesjes lijkt wel zwanger op de foto, maar het is ook een breder flesje dan normaal. Het is dan ook een merk waar ik nog nooit van had gehoord tot ik hem van mijn tante kreeg in de kleur 80005 Strike A Pose. Tenslotte nog een lakje van NYC die echt super goed dekt, na één laagje namelijk al. Dit is de kleur 224 Times Square.

Van welk kleurtje tel jij meerdere lakjes in je stash?
Liefs, Amy 

10 opmerkingen:

  1. Ze zijn allemaal zo mooi! ik heb meerdere kleuren blauw haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie lakjes, ik hou van de kleur roze.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw je hebt echt veel roze lakjes! Ik heb er stiekem ook best veel...roze blijft gewoon leuk! O:) X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk om te zien hoeveel roze lakjes je hebt! Ik heb ook heel veel roze en rode lakjes, erg leuk om te zien dat jij dit ook hebt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke lakjes!
    en toffe blog heb je,
    ik volg je vanaf nu, volg jij mij terug xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super moooi! Meeste lakjes zijn bij mij Ook roze. :D
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mooi!! ik heb ook heel veel roze bij me nagellak staan :P

    BeantwoordenVerwijderen
  8. mooi! :) ik heb behoorlijk veel kleuren, maar de roze tinten heb ik waarschijnlijk wel het meest :) xx

    BeantwoordenVerwijderen