vrijdag 6 januari 2012

Vakantie 2011 - #1

In 2011 mocht ik maar liefst vier keer op vakantie, eigenlijk vijf keer maar van de kerstvakantie heb ik geen foto’s. Van mijn andere vakanties gelukkig wel en deze ga ik in twee delen aan jullie laten zien. Zo kan ik zelf nog even terug denken aan die leuke weken & kunnen jullie nog wat foto’s zien.
Vandaag de eerste twee vakanties van 2011, namelijk de Wintersport in Oostenrijk & de Meivakantie in Parijs.

Wintersport 2011.
Toen ik nog maar 7 maandjes oud was maakte ik al mijn eerste reisje naar Oostenrijk voor mijn allereerste wintersport. Nu, al 18 jaar later maken we nog steeds dat elk jaar datzelfde reisje naar het zelfde plaatsje & hetzelfde huis. Elk jaar gaan er steeds meer mensen mee, zo ging in 2011 voor het eerst mijn vriend mee die voor de eerste keer op ski’s stond.
Elk jaar verblijven we een week in Oostenrijk, met hopelijk ook dit jaar genoeg sneeuw & zon.

Meivakantie 2011.

Dat ik na mijn werkweek met school nog een keer terug naar Parijs wilde wist ik al toen ik des tijd in de bus terug zat. En vorig jaar in de Meivakantie mocht ik dan terug naar Parijs, we kregen dit voor de kerst van de ouders van mijn vriend. Twee dagen naar Parijs en een dagje naar Disneyland Paris.

Volgende keer zien jullie mijn zomervakantie & herfstvakantie van 2011
Liefs, Amy

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke vakanties zeg. Ben vorig jaar niet op vakantie geweest. Hopelijk kan ik dat dit jaar inhalen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke vakantie's! Ik ben in 2011 eigenlijk niet buiten Nederland op vakantie geweest, maar nu ben ik gewoon een jaar op vakantie!
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen