zaterdag 7 januari 2012

Hema Nagellakjes.

Tijdens de kerstdagen kreeg ik massage handschoentjes die gevuld zaten met vijf lakjes van de Hema. Ja iedereen weet volgens mij dat ik gek ben op nagellak en zo ook de familie van mijn vriend. En wie houdt er nou niet van de Hema lakjes? Ik ben in ieder geval fan, omdat ze fijn lakken en vaak lang blijven zitten en dat voor een prijs van rond de €3 dat het is denk ik.
Als eerste twee paarse lakjes en ik maar denken dat dit echt dekkende? nagellakjes zijn. Nou nee dus, het zijn volgens mij lakjes die je over een ander kleurtje heen moet doen, Vooral bij het rechter lakje. 
Ik heb nu van allebei twee laagjes gebruikt en bij de linker zou je misschien drie moeten gebruiken om hem totaal dekkend te krijgen. Dit zijn de kleuren, tenminste ik denk dat dit de nummer zijn van de kleuren ik weet het niet zeker; 06 & 05.
En dan nog twee mooie lakjes die vol met glitters zitten. Bij deze lakjes weer dezelfde dekking, het zwarte lakje zou wel dekken met 3 laagjes maar ik ben bij twee gestopt alhoewel hij wel heel erg streperig is. 
Het andere lakje met de goude glitters is er echt weer een die over een ander lakje heen moet denk ik, want zie jij dat die dekt na twee laagjes ? ik niet hoor, maar hij is wel erg leuk voor de feestdagen en feestjes. Dit zijn de kleuren; 04 & 03.
Als laatste natuurlijk nog een knal roze lakje, ach ja welk meisje houd nou niet van de kleur roze. Dit lakje valt echt op, jammer genoeg is de foto een beetje mislukt. 
Maar hij dekt wel gewoon met één laagje ookal heb ik er voor de zekerheid maar twee gedaan. Dit is de kleur; 07.

Wat vinden jullie van de Hema lakjes?
Liefs, Amy

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke glitter lakjes. Zelf vind ik sommige lakjes van de Hema wel fijn.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben gek op de Hema lakjes, lekker goedkoop maar toch mooi. De gouden en de roze heb ik ook, de gouden is zo leuk voor feestjes :)
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die glitter nagellak is heel erg mooi. Leuk voor feestjes. Die roze is ook leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die roze glitter nagellak is mijn favoriet!
  http://fafafoomfarah.blogspot.com/ xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een leuke lakjes! ik ben vooral fan van die zwarte en roze!


  -------------------------------------
  NEW: 2NDtheytalk.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het roze lakje het mooiste, maar die anderen zijn ook erg mooi!

  Oh ja: Je volgde me, maar ik heb mijn blog opgeschoond en nu ben ik op de vernieuwde blog al mijn volgers kwijt... Zou het erg leuk vinden als je opnieuw de volg knop indrukt! :)

  BeantwoordenVerwijderen