donderdag 5 januari 2012

Happy New Year & Goede Voornemens

Natuurlijk als eerste, een gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik ben er lekker laat mee en of er een reden voor is dat weet ik eerlijk gezegd niet. Sowieso was ik de afgelopen weken een beetje afwezig hier, ik las wel andere blogs maar zelf schreef ik niks gewoon omdat ik denk ik geen inspiratie en tijd had. Maar nu is het de beste manier om weer helemaal te beginnen aangezien het nieuwe jaar is begonnen, en naast weer volop te gaan bloggen heb ik eigenlijk nog een aantal goede voornemens namelijk;
Een nieuwe header, en eigenlijk een totaal nieuwe lay-out, ik ben zelf al een aantal keer er aan begonnen maar iedere keer weer lukt het me niet, dus als jij denkt dat het je wel lukt geef vooral maar een gil

Afvallen, ja hoe standaard het ook klinkt ik wil het echt. Vorige zomer ben ik door een onbekende reden erg aangekomen, en na verschillende dokters en onderzoeken weten ze echt niet waar het vandaan komt, daarom ga ik dit jaar op een dieet samen met mijn moeder hoef ik het tenminste niet alleen te doen.

Rijbewijs halen, ik ben eind september begonnen met rijlessen en heb er denk ik nu rond de 15 opzitten en ik hoop toch echt wel voor de zomervakantie mijn rijbewijs te hebben.

Meer met vriendinnen afspreken, zeker het laatste halfjaar van 2011 heb ik ze veel minder gezien, aangezien ik lange schooldagen had. Dus in 2012 hoop ik ze vaker te zien.

Minder geld uitgeven, ja daar ben ik niet goed in. Ik wil meer gaan sparen of er echt leuke dingen van doen, niet elke euro maar make-up uitgeven hopelijk lukt het me dit jaar een beetje om me in te houden.

Dit zijn voor mij nu de belangrijkste dingen voor het komende jaar. Er zullen dit jaar waarschijnlijk nog wel een aantal dingen bij komen, maar ik wil in ieder geval deze dingen echt behalen en doen!

Wat zijn jouw goede voornemens van 2012 ?
Liefs, Amy

10 opmerkingen:

 1. Jij ook nog de beste wensen!
  Ik heb veel goede voornemens, vooral gezonder eten en fitness. Fijn 2012 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij ook nog de beste wensen en ik hoop echt dat je goede voornemens gaan lukken! Succes met het dieet, als je dat samen doet lukt het misschien ook wel beter! :) Met dat minder geld uitgeven zit ik ook een beetje, maar het lukt me nooit... Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga ook mee dieeten dus op school ben je ook niet alleen :D <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuke foto! Ook goede voornemens, ik wil ook mijn rijbewijs halen en minder geld uitgeven :-)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke voornemens! Gaat. Je vast lukken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die foto is ZO leuk ♥ goede voornemens ook! :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook mijn rijbewijs halen. Succes met het maken van een header, ik hoop dat de tutorial je helpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie layout en succes met je doelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik bedoelde dus te zeggen dat ik je layout nu al mooi vind haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een goede voornemens zeg. Ik hoop dat je ze allemaal volhoud.

  BeantwoordenVerwijderen