woensdag 27 juli 2011

Favorieten Juli

Juli zit er bijna weer op, en eigenlijk hebben we in Nederland nog niet echt zomers weer gehad helaas hopelijk is augustus een stuk beter, voor deze maand heb ik een aantal favorieten uitgekozen en zoals je wel zou kunnen zien ziet er geen make up tussen omdat ik sinds de vakantie een hele droge huid heb gekregen en sinds ik maandag thuis ben gekomen ook helemaal is opgezet mag ik dus geen make up dragen alleen maar zalfjes die de dokter gegeven heeft maar goed over een weekje mag het misschien weer wel.The Body Shop Shower Gel - Mango
vorige maand zagen jullie ook al een shower gel van the body shop en deze maand weer omdat ik ze eigenlijk gewoon heel erg fijn vind en ze gaan ook super lang mee, met de vorige heb ik ongeveer ander halve maand gedaan maar goed dat is het wel waard voor €5

The Body Shop Body Lotion - White Musk Blush
deze kocht ik vorige week in Avignon in Frankrijk in de sale voor maar €3 en hij ruikt gewoon echt super lekker en je huid wordt er best wel zacht van vind ik zelf en de geur blijft echt heel lang hangen wat ook wel erg fijn is.
The Body Shop Lip Balm - Watermelon
omdat mijn lippen op het moment erg droog zijn heb ik echt wel lippen balsem nodig, ik gebruik deze lip balm eigenlijk alleen maar overdag omdat ik s'nachts al een andere gebruik maar voor €3 is deze lip balm echt een aanrader.

Vaseline - Rosy Lips
deze vaseline is echt super, als je hem blijft gebruiken zijn zo je droge lippen verdwenen, en hij kost geloof ik rond de €2 dus een koopje voor een goede vaseline!

zoals je kunt zien zijn het wel veel body shop producten maar misschien zit er hopelijk volgende maand wel weer wat make up tussen, gebruiken jullie een van deze producten ?
Liefs, Amy

4 opmerkingen:

 1. Wat balen van de zalfjes. Hopelijk helpt het een beetje. Leuke favo's. De vaseline gebruik i.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend zeg, ik hoop dat de zalf een beetje helpt. Oeh, die mango shower gel is iets voor mijn man, die is helemaal gek op mango.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke favorieten! White Musk en Vaseline vind ik ook allebei erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen