dinsdag 26 juli 2011

een eigen website of niet ?

Dat is de vraag die ik me al een aantal weken en misschien wel maanden stel aan mezelf, natuurlijk is het harstikke leuk om een eigen domein te hebben en daar gewoon alles op te kunnen doen wat je zelf wil maar aan de andere kant vind ik het bloggen zo via blogger ook heel erg leuk, ik zou al mijn oude posts gewoon mee kunnen nemen maar mijn volgers niet ja uiteindelijk wel via GFC als mensen zich op nieuw aanmelden.
en dan komt ook nog het bedenken van een naam erbij, ik heb echt al zolang lopen nadenken over een naam maar ik kan echt niks verzinnen of het is al in gebruik wat ook wel erg balen is, het is natuurlijk wel een leuke manier om te groeien in het bloggen als je een eigen domein hebt dus twijfelen.
Zouden jullie een eigen domein nemen/ hebben jullie enig idee voor een naam ?
Liefs, Amy

6 opmerkingen:

 1. Ik zou ook opzich wel een eigen domein willen, maar op dit moment nog niet. Ik denk dat ik daar persoonlijk even mee wilt wachten.

  Ik hoor/zie het vanzelf wat je kiest.
  Liefs Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb daar ook zo lang over lopen twijfelen. Tot het moment kwam dat ik echt de knoop doorhakte. Dus ik kocht mijn eigen domein. Ik ben nu zo blij met dat besluit. Alles is van jouw, wat een fijn gevoel is. Je moet alleen wel afwegen, is het jouw geld waard, blog je dagelijks, ga je de voordelen eruit halen? Mocht elk antwoord daarop ja zijn dan moet je het zeker doen meid.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het wel willen, een eigen website.
  Blogger vind ik ook heel leuk, jij dus ook, maar toch voel heb ik zo'n gevoel dat als je een eigen site hebt, mensen daar ook speciaal voor komen!

  Ik heb een vraag, hoe wil jij je eigen domein 'kopen'?
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel van plan om op den duur een eigen domein te laten maken. Maar hoe de naam dan gaat luiden..? Geen idee. Ik vind dat zo moeilijk namen verzinnen. Ik zou me in ieder geval zeker opnieuw aanmelden vis GFC.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik wil ook al heel lang een eigen blog!
  maar ik vraag me vaak af of ik er wel echt wat mee doe
  daarbij weet ik ook niet eens waar ik mijn domein het beste kan kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb sinds juni een eigen domein. Maar dit heeft mijn vriend allemaal geregeld dus hoe het precies zit moet je mij niet vragen (a)

  Maargoed je moet jezelf de vraag stellen waarom je een eigen domein wil voordelen en nadelen opschrijven en dan een beslissing maken.

  BeantwoordenVerwijderen