donderdag 28 juli 2011

I NEED A NEW PHONE

Natuurlijk net voordat ik op vakantie ging, ging mijn telefoon kapot ik heb altijd een Samsung star in het wit gehad waar ik altijd super blij mee was ook in de tijd dat iedereen met de Blackberry & iPhone gilde ik altijd maar ik hoef ze niet dus daarom zitten ze ook bewust niet bij mijn keuzes en natuurlijk ben ik pas jarig geweest dus heb wel een centje extra om een nieuwe telefoon te kopen, ik twijfel alleen nog heel erg tussen welke ik nou zou kiezen dus nu vraag ik aan jullie, welke zouden jullie kiezen als je de keuze had uit deze 3 telefoons ?het is niet dat ik op het moment zonder telefoon zit want ik heb nu eigenlijk gewoon een gloednieuwe Nokia 3720 Classic van mijn vader z'n werk maar goed die moet natuurlijk over een aantal daagjes gewoon weer terug, dus welke zouden jullie kiezen ?
Liefs, Amy

4 opmerkingen:

 1. Als ik jou was zou ik geen van deze nemen maar de Samsung Ch@t. Deze telefoon heeft wifi, en is onder de 100 euro. Houd je toch wat geld over :)
  Anders zou ik de HTC nemen, die is erg leuk!
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals Swaen zegt; de Samsung Ch@t is ook heel fijn en goedkoop, maar anders zou ik uit deze 3 de Nokia E5 nemen! Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een BB. Een HTC is een ook mooie telefoon.
  Liefs, xxxx

  BeantwoordenVerwijderen