zaterdag 9 juli 2011

Beauty Shoplog - 080711

Gisteren bracht ik een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste, eigenlijk zit ik altijd er tegen op om daar heen te gaan en dat alleen voor het epileren het blijft killing en toen ze me vertelde dat ik eigenlijk wel elke week een scrub masker moet aanbrengen & een poriën strik voor op mijn neus en kin moest kopen ben ik later de dag gelijk even naar de winkels geweest en heb ik deze producten even gekocht en nog een aantal andere dingen die ik nog voor de vakantie nodig heb.
ik ben eerst thuis nog even op internet gaan zoeken wat nou een goede & betaalbare scrub speciaal voor het gezicht was, zo kwam ik dus via misslipgloss erachter dat ze bij de Hema een goede scrub zouden hebben speciaal voor het gezicht, en of het een goed werkt ? ja dat werkt het inderdaad ik heb hem gisteren avond gelijk uitgeprobeerd en me gezicht voelde zo zacht.
deze tube is voor €2,25 te verkrijgen bij de Hema
bij de kruidvat is er een actie van nivea met 2+1 gratis en ik had nog wat reinig producten nodig en ik weet zeker dat ik van nivea geen irritatie op mijn huid krijg omdat ik ook de dagcrème van gebruik die trouwens echt super fijn is, maar ik kocht dus deze reinigingsmelk en verzachtende tonic en eigenlijk voor als ik heel erg lui ben de wel bekende reinigingsdoekjes en deze zijn ook makkelijk voor als je bijvoorbeeld een weekend weg gaat dat je niet de twee flessen mee hoeft te slepen de flessen kosten geloof ik allebei rond de €4,25 en de reinigingsdoekjes een euro goedkoper geloof ik.
als laatst kocht ik nog de strips voor op mijn kin van Essence ik had hier al een keer eerder de strips voor mijn neus van gehad en deze waren echt fijn dus ik ben erg benieuwd hoe ze zijn voor mijn kin, en voor mijn neus heb ik pas een pakje van de Action gekocht ik heb ze nog nooit gebruikt dus ben benieuwd, dit pakje kost €1,79

Gebruik jij een deze producten ?

6 opmerkingen:

 1. Ik had de scrub van de hema, maar die vond ik niet zo fijn. En de reinigingsdoekjes van nivea heb ik ook, die zijn wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De srub van de hema vind ik juist wel weer fijn, ik gebruik deze minstens één keer in de twee weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die hema scrub is best fijn, die heb ik ook geprobeerd. De nivea producten heb ik ook!
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die neusstrips van action zijn echt fijn! Je moet ze nadat je ze hebt nat gemaakt wel heel goed laten drogen, dan wordt ie kei hard en werkt ie ook beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik de neusstrips van essence. Alleen breng ik deze wel op een andere manier aan, want dan doet hij het veel beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb net dezelfde producten als jou :)

  BeantwoordenVerwijderen