maandag 23 mei 2011

Shoplog

ik heb een tijdje geleden wat dingetjes gekocht maar eigenlijk nooit in een shoplog gezet, aangezien ik vanmorgen ook al een post had geplaats maar me vandaag in bed toch verveelde ben ik maar de spulletjes bij elkaar gaan zoeken en foto's gaan maken.
het make up tasje heb ik een tijdje geleden voor drie euro bij de primark gekocht, ik vind hem gewoon super schattig en dat voor maar drie euro.
natuurlijk tijdens de actie bij kruidvat 1+1 gratis van de nagellakjes moest ik daar wat kopen ik kan mezelf gewoon niet stoppen van nagellak kopen, ben ik nou de enige die dat niet kan ?
ook was er van het body fruit assortiment van de kruidvat een actie 2e halve prijs en ik wilde graag een lekkere body butter en deze ruikt echt heerlijk, wel heel erg zoet maar hij lijkt me echt heel erg lekker & een shower cream met de geur van coco heerlijk natuurlijk!
en natuurlijk een altijd magezine's is ook altijd leuk, gewoon voor s'avonds lekker in bed te lezen.
xxx

04-Let me in pink / 57 Can't cheat on me / 51 Mellow yellow10 opmerkingen:

 1. Wil je die bodybutter en showercream een keer reviewen? Ik heb er ook al een paar keer mee in me hand gestaan maar nog steeds niet gekocht.

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die cocos ruikt echt lekker!
  dat tasje is ook leuk (:

  waar zag je me trouwens fietsen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je bent niet de enige die altijd nagellak koopt, als ik in de kruitvad ben moet ik altijd iets van nagellak kopen haha :$

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke nagellakjes!

  http://fashiablee.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love the nail polishes!! :)

  www.thecabinetoffashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen